TRANSPORT BUCURESTI – LIVERPOOL

Transport persoane ROMAN - HULL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viotur va ofera bilete avavanjoase la preturi cat mai accesibile pentru transportul de persoane BUCURESTI-LIVERPOOL. Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze. Va asiguram servicii moderne, siguranta si rute catre toate orasele din ANGLIA!

PLECARI BUCURESTI-LIVERPOOL

LUNI, MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA
Transportul de persoane pe ruta BUCURESTI-LIVERPOOL prezinta un itinerariu format din tari precum: Ungaria-Austria-Germania-Belgia-Anglia. Pe toata durata cursei se fac pauze la un interval de 4 ore. Respectam clientul si ii oferim o masa calda la restaurant. Fiecare pasager dispune gratuit de 45 kg pentru bagaj.
Transportul se face de catre soferii nostri ce detin o vechime in domeniul de transport persoane si au atestate recunosute la nivel national cat si international. Masinile noastre apartin unor marci de top precum Scania, Irizar, Mercedes si indeplinesc toate conditiile ca dumneavoastra sa va bucurati de o calatorie minunata!
PLECARI LIVERPOOL-BUCURESTI
 JOI  si DUMINICA

PRET BILETE AUTOCAR BUCURESTI-LIVERPOOL

De la 100 EURO-130 EURO

Preturile difera in functie de ziua plecarii din BUCURESTI spre destinatia finala in ANGLIA, deoarece autocarele noastre asigura transportul pana la adresa solicitata de client.
Doriti sa trimiteti un pachet familiei sau celor dragi? Noi il ducem direct la destinatie! Pretul variaza in functie de kg pe care le are bagajul, tariful fiind de o lira/kg.

PRET BILET RETUR LIVERPOOL-BUCURESTI

De la 80 LIRE-120 LIRE

Contactati-ne:

Oferim reduceri pentru:

  • clientii fideli care au mai rezervat bilete de pe site
  • grupuri de persoane
  • elevi, studenti, pensionari

Bucure?ti-Liverpool

Conform Wikipedia, LIVERPOOL se afla in regiunea de nord-vest a Angliei. Orasul a fost inscris pe lista patrimoniul cultural UNESCO. In zona metropolitana locuiesc peste 800.000 de locuitori. Una dintre principalele atractii este echipa de fotbal. Orasul este un centru de interes datorita economiei, infrastructurii dezvoltate, sectorului public si privat. Indiferent care este scopul calatoriei dumneavoastra, trebuie neaparat sa vizitati obiectivele turistice din zona!

Transport persoane Romania Anglia