TRANSPORT HUNEDOARA – BLACKBURN

Transport Romania Germania

Viotur Romania va ofera bilete avavanjoase la preturi cat mai accesibile pentru transportul de persoane HUNEDOARA-BLACKBURN. Efectuam curse regulate pentru persoane si colete, cu autocare moderne si microbuze. Va asiguram servicii moderne, siguranta si rute catre toate orasele din ANGLIA!

PLECARI HUNEDOARA-BLACKBURN

LUNI, MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA
Transportul de persoane pe ruta HUNEDOARA-BLACKBURN prezinta un itinerariu format din tari precum: Ungaria-Austria-Germania-Belgia-Anglia. Pe toata durata cursei se fac pauze la un interval de 4 ore. Respectam clientul si ii oferim o masa calda la restaurant. Fiecare pasager dispune gratuit de 45 kg pentru bagaj.
Transportul se face de catre soferii nostri ce detin o vechime in domeniul de transport persoane si au atestate recunosute la nivel national cat si international. Masinile noastre apartin unor marci de top precum Scania, Irizar, Mercedes si indeplinesc toate conditiile ca dumneavoastra sa va bucurati de o calatorie minunata! Va invitam sa vizitati si pagina noastra dedicata transportului de persoane GALATI-LIVERPOOL!
PLECARI BLACKBURN-HUNEDOARA
 JOI  si DUMINICA

PRET BILETE AUTOCAR HUNEDOARA-BLACKBURN

De la 100 EURO-130 EURO

Preturile difera in functie de ziua plecarii din HUNEDOARA spre destinatia finala in ANGLIA, deoarece autocarele noastre asigura transportul pana la adresa solicitata de client.
Doriti sa trimiteti un pachet familiei sau celor dragi? Noi il ducem direct la destinatie! Pretul variaza in functie de kg pe care le are bagajul, tariful fiind de o lira/kg.

PRET BILET RETUR LONDRA-HUNEDOARA

De la 80 LIRE-120 LIRE

Contactati-ne:

Oferim reduceri pentru:

  • clientii fideli care au mai rezervat bilete de pe site
  • grupuri de persoane
  • elevi, studenti, pensionari

Hunedoara-Blackburn

Conform Wikipedia, BLACKBURN se afla intr-o zona favorabila din nord-vestul Angliei. Acesta are o populatie de 105.085 locuitori si o umiditate de 88%. Orasul este un centru de interes datorita economiei, infrastructurii dezvoltate, sectorului public si privat. Indiferent care este scopul calatoriei dumneavoastra, trebuie neaparat sa vizitati obiectivele naturale si antropice din zona!

 

Transport-persoane-Romania-Anglia