Transport de persoane Târgu Mureș – Anglia

Transport internațional de persoane

 

Dragii noștri,
Azi vă vom povesti despre ruta Târgu Mureș – Anglia, despre drumul până acolo, despre noi, despre serviciile noastre și despre experiențele pe care le oferim.
Firma noastră de transport persoane pune accent, în primul rând, pe oameni și pe siguranța și confortul lor și de aceea ne alegem cu mare grijă colaboratorii, începând cu  oamenii care vă răspund prompt la telefon, pentru a vă furniza toate detaliile necesare, până la cei mai experimentați șoferi, alături de care călătoria dumneavoastră va semăna mai degrabă cu o excursie, decât cu un drum lung și obositor.

Transport de persoane – microbuz și autocar

Atât pentru ruta Târgu Mureș – Anglia, cât și pentru oricare altă rută, clienții noștri sunt invitați să călătorească cu autocare și microbuze de ultimă generație, având toate dotările necesare unei călătorii plăcute și comode.

– scaune rabatabile, pentru o poziție cât mai corectă și mai relaxantă a corpului
– wi-fi, pentru a fi conectați permanent cu cei dragi
– bagaj de mână și bagaj de cală de până la 45 kg
– aer condiționat, etc.

Bonusuri, reduceri și discount-uri
ruta Târgu Mureș – Anglia

 

Dacă vă hotărâți să alegeți firma Viotur, veți avea surpriza de a observa că elevii, studenții și clienții fideli, au reduceri substanțiale, care pot varia între 10% și 30% din costul unui bilet de călătorie.
Aceste reduceri și discount-uri sunt valabile și în cazul grupurilor de minimum trei persoane.

Transport direct la adresă

 

De asemenea, dacă veți alege firma Viotur, pentru a vă fi partener în această călătorie, Târgu Mureș – Anglia, dar și în călătoriile dumneavoastră viitoare, veți scăpa de povara drumurilor suplimentare și a unor  bagaje, de cele mai multe ori foarte grele, pentru că microbuzele noastre vă conduc chiar până la adresa de destinație.
Acest lucru este valabil și pentru rutele de retur și anume Anglia -Târgu Mureș, unde,la fel, vă luăm direct de la adresă, pentru a vă conduce spre România.

Bilete de călătorie

Plecările pe ruta Târgu Mureș – Anglia, au loc în fiecare zi de Luni, Marți, Joi, Vineri și Sâmbătă, iar retururile, adică ruta Anglia – Târgu Mureș, în fiecare zi de Joi și Duminică.
Pentru procurarea de bilete de călătorie și  pentru orice întrebare sau lămurire suplimentară, oamenii noștri sunt pregătiți să vă ajute, la numerele de telefon afișate mai jos:

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079
Fix/fax:  0232 715 244

În speranța că v-am atras atenția și că vom deveni partenerii favoriți în călătoriile dumneavoastră viitoare, vă dorim o zi minunată și drum bun!
Cu respect,
Viotur!

[

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!