Transport persoane Toplita – Exeter

 

Transport persoane Toplita - Exeter

 

La VioTur puteti procura bilete de autocar la preturi foarte convenabile. Firma noastra efectueaza transport persoane international pe ruta Toplita – Exeter. Pe langa cursele noastre regulate cu persoane, transportam si colete. Alegeti transport ieftin de incredere!

Pentru a face rezervari de bilete pentru o anumita zi sau data, puteti folosi formularul din pagina de contact sau sa sunati la numerele de telefon, care sunt indicate mai jos. Biletele de autocar sunt la cele mai ieftine preturi pentru ruta:

Toplita – Exeter

zile de plecare din Romania spre Anglia:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

VioTur presteaza servicii de transportare a clientilor de mai bine de 13 ani. Suntem o companie de transport pasageri si colete profesionista, cu o reputatie de invidiat pe tot teritoriul Romaniei. Avem curse regulate multiple. VioTur face curse regulate din Romania (Toplita) spre Anglia cu un raport pret-calitate bun si avantajos pentru orice buzunar.

Cand alegeti sa calatoriti cu un mijloc de transport, si anume un autobus sau microbus, principalele intrebari la care trebuie sa gasiti un raspuns sunt: cum, cand, de ce si cat?

Cum? Raspunsul este unul simplu, vreau sa calatoresc intr-un autobuz sau microbuz confortabil care face parte din clasa lux. Totodata vreti ca soferii acestor mijloace de transport sa fie adevarati profesionisti, responsabili si amabili. Vreati sa puteti sa va incredeti intr-o echipa cu o experienta in domeniu de peste 13 ani.

Cand? Cand urmeaza sa ajung daca pornesc din Romania spre Anglia cu un autocar sau microbus? Raspunsul la fel este unul evident, si anume – la timp, iar in unele cazuri cu o rezerva de timp pentru a va permite sa va orientate in noul mediu.

Cat? Ei bine, si in cazul dat raspunsul este unul foarte si foarte simplu – foarte ieftin si la preturi destul de rezonabile avand in vedere calitatea serviciului, chiar daca Anglia este la o distanta nu neaparat mica de Romania.

Prin urmare, de toate aceste oportunitati urmeaza sa beneficiati in cazul in care alegeti compania de transport pasageri si colete Viotur pentru cursa Romania-Anglia, o companie cu o experienta de peste 13 ani pe piata, cu autocare si microbuse care fac parte din clasa lux, cu soferi profesionisti, prietenosi si comunicabili.

Suntem o companie punctuala si responsabila care pune la dispozitia pasagerilor cele mai diferite destinatii, si nu in ultimul rand – preturi accesibile si intotdeauna locuri bune disponibile.

De asemenea, apeland la serviciile companiei Viotur, sunteti asigurat in ceea ce priveste siguranta coletelor dvs. expediate atat din Romania, cat si din Anglia.

Alegeti sa calatoriti din Romania spre Anglia cu echipa companiei Viotur, care garanteaza buna dispozitie pe tot parcursul drumului, siguranta si calitate in prestarea serviciilor noastre!