Transport persoane Vaslui – Hull

 

Transport persoane Vaslui - Hull

Cursa Vaslui – Hull cu autocarul

Compania transport international de pasageri si colete Viotur va propune sa calatoriti confortabil cu noi din Vaslui spre Hull, Anglia. Echipa Viotur efectueaza curse regulate Vaslui – Hull, in fiecare zi de luni si vineri, si curse inapoi spre Romania, in fiecare duminica.

Gasiti bilete de autocar la preturi convenabile de la VioTur. Noi va oferim bilete de autocar la preturi ieftine pentru ruta:

 

Vaslui – Sutton

Zile plecare din Romania – Anglia:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

De asemenea, va comunicam faptul ca aceste curse au loc folosind ca mijloc sigur de transport autocarele si microbuzele de lux, dotate cu echipament confortabil, care tine seama si de siguranta pasagerului, in virtutea carui fapt calatorii nu vor fi epuizati la sfarsitul calatoriei.

Totodata, va precizam ca echipa Viotur este constituita din soferi profesionisti si responsabili, binedispusi si foarte amabili, in prezenta carora pasagerii se simt in siguranta.

Suplimentar, va punem la dispozitie si un alt serviciu, anume cel de livrare colete la destinatie pe traseul Vaslui – Hull. Echipa Viotur presteaza servicii de livrare colete pe diferite desinatii, Trasportul coletelor are loc pe 2 directii. Noi va asiguram ca livrarile vor fi efectuate la timp iar coletele vor ajunge la destinatia propusa in intregime si in starea in care au fost livrate.

Mai mult chiar, compania de transport international de pasageri si colete Viotur va propune bilete ieftine, la preturi rezonabile, iar o alta oportunitate o constituie si disponibilitatea acestora – mereu vom gasi un loc in autocarele noastre pentru dvs., pentru a putea beneficia de serviciile noastrede transport calitative, si pentru a va putea revedea cu persoanele dragi atunci cand aveti dvs. nevoie!

In lumina celor expuse, Viotur, echipa cu experienta impunatoare in spate, si cu conditii foarte favorabile pentru clienti, va asteapta sa calatoriti cu noi din Romania spre Anglia, si anume pe cursa Vaslui-Hull, iar pentru a face rezervari nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon expuse la compartimentul contacte, precum si prin completarea formularului – tip incarcat pe pagina noastra Viotur.ro.

Va garantam ca dupa prima calatorie cu transportul pus la dispozitie de VioTur, impreuna cu soferii si personalul amabil al companiei, veti ramane impresionati. Avem o experienta exceleenta de a transfora clientii care au apelat o singura data la serviciile noastre in client permanenti, unii merg mereu pe aceleasi curse, altii aleg sa descopere Europa, anume cu noi. Asadar, avem curse regulate si un amalgam mare de destinatii pe care le puteti allege, fie in interes de serviciu sau de turism. Calatoriti cu noi pentru momente unice!