Transport persoane Vaslui – Ipswich

 

Gasiti bilete de autocar la preturi convenabile de la VioTur. Firma noastra efectueaza curse de transport de persoane international spre Anglia, pe ruta Vaslui –Ipswich.

Cursa regulata din Vaslui spre Ipswich are loc in zilele de luni si vineri, iar intoarcerea in Romania este in zilele de duminica, dupa orarul stabilit.

Pentru mai multe detalii sau pentru rezervari de bilete pe aceasta cursa, precum si altele spre Anglia, va rugam sa telefonati pe numarul specificat mai jos.

 

Date de plecare spre Ipswich:

Zilele plecare din Romania spre Anglia sunt:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

Calatoriile cu autocarul sau microbusul organizate de VioTur pot fi captivante si pline de emotii si impresii pozitive. Puteti obtine o serie larga de facilitati, daca apelati la serviciile unei companii profesioniste cu experienta in domeniu si conditii prielnice pentru clientii sai, precum suntem noi.

 

Transport persoane Vaslui - Ipswich

 

VioTur este una dintre companiile de transport international de pasageri si colete cu o experienta vasta in domeniu si omniprezenta pe piata din Romania de mai bine de 13 ani, care dispune de curse regulate intre Romania si Anglia.

Biletele ieftine, destinatiile multiple si parcul auto corespunzator tuturor criteriilor europene de transport pasageri si colete – sunt doar cateva din multitudinea de motive pentru care ar trebui sa calatoriti anume cu echipa VioTur.

Totodata, va informam ca compania VioTur presteaza servicii de livrare colete, garantand siguranta si integritatea acestora, pana a ajunge la destinatar. Preturile pentru expedierea coletelor sunt destul de accesibile.

Mai mult decat atat, compania transport international de pasageri si colete VioTur este una din putinele companii similare care isi conduce clientii sai direct, pana la adresele indicate de catre acestea, fara ca pretul serviciilor prestate sa suporte careva modificari in acest sens.

Pentru detaliile cu privire la calatoriile din Vaslui, Romania spre Ipswich, Anglia va indemnam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe pagina web VioTur.ro sau sa completati formularul din compartimentul contacte, a aceleiasi pagini web.

Pentru a face orice rezervari, puteti folosi formularul din pagina de contact sau sa sunati la numerele de telefon din pagina. Intotdeauna va vom oferi bilete de autocar la preturi ieftine si favorabile pentru dvs. pentru ruta Romania – Anglia, dar si spre alte locatii din Europa.

Calatoria cu autocarul este o ocazie minunata de a prinde peisaje, natura si vedea orase de neuitat. Mai ales daca va este frica sa zburati cu avionul sau nu vreti sa cheltuiti sume exorbitante pentru biletete de avion.

VioTur va doreste un drum fara primejdii si va garanteaza o calatorie sigura imbinata cu impresii pozitive.