Transport persoane Vaslui – Maidstone

 

Transport persoane Vaslui - Maidstone

Bilete ieftine la cursa Vaslui – Maidstone

Gasiti bilete de autocar la preturi convenabile de la compania transport international pasageri si colete – VioTur. Firma noastra efectueaza transport de persoane international pe ruta Vaslui – Maidstone, Anglia.

Cu o experienta in domeniul transportului international de pasageri si colete, de peste 13 ani, cu un parc auto dotat corespunzator normelor si standardelor internationale si confortabil, cu preturi la bilete ieftine, si multe alte conditii si oportunitati convenabile clientilor nostri, echipa companiei VioTur va recomanda sa mergeti cu noi din Vaslui spre Maidstone, pentru a calatori, a merge la munca, sau pur si simplu in vizita la rude si persoane apropiate.

Pentru a face rezervari de bilete, puteti folosi formularul din pagina de contact sau puteti sa sunati la numerele de telefon indicate.

 

Cursa Vaslui – Maidstone:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

Asadar, in cazul in care doriti sa vizitati orasele Angliei, cum ar fi Hull, Ipswich, Norwich, Oxford, Reading, Sheffeild, Watfort si Woking, nu ezitati sa alegeti compania transport international de pasageri si colete Viotur, care pune la dispozitia dvs. curse regulate spre toate destinatiile mentionate, inclusiv cursa Vaslui – Maidstone, curse care au loc saptamanal, in zilele de luni, vineri, si implicit duminica returul din Maidstone, Anglia, dupa programul indicat pe pagina web VioTur.ro.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, va oferim toata informatia necesara.

Suplimentar, echipa VioTur se va preocupa si de livrarea coletelor dvs persoanelor dragi, amicilor sau unor simple cunostinte, la preturi avantajoase. Noi va dam asigurare in partea ce tine de livrarea la timp si modul corespunzator a darurilor venite de acasa.

Un alt avantaj de care veti beneficia in cazul in care ne alegeti pe noi, echipa Viotur, pentru calatorii spre Maidstone, il constituie faptul ca noi va vom conduce pana la adresa indicata expres de dvs, dat fiind faptul ca compania transport international de pasageri si colete isi trateaza fiecare client in parte intr-un mod individual si cu mare grija.

Anume numarul mare de autocare si microbuse al parcului companiei VioTur, permite realizarea curselor regulate spre cele mai diferite destinatii din intreaga Europa.

Intru motivarea alegerii companiei noastre pentru cursa regulate Vaslui – Maidstone, noi va garantam siguranta pentru toata durata calataoriei, timp normal de ajungere la destinatia cuvenita, dar care zboara foarte placut intr-un transport atat de modern si dotat, precum si suport informational oferit de soferii care fac parte din echipa VioTur, cu o experienta in domeniu de peste 13 ani.

De asemenea, va comunicam faptul ca Viotur sta la dispozitia dvs. pentru a va oferi mai multe detalii cu privire la calatoriile/ cursele internationale pe care autocarele noastre le realizeaza zilnic.