Transport persoane Vaslui – Sutton

 

Firma noastra efectueaza transport de persoane international pe ruta Vaslui – Sutton, avand curse regulate. Gasiti bilete de autocar la preturi convenabile de la compania de transport international de pasageri si colete – VioTur.

In afara de curse regulate in zilele de luni, vineri, si implicit duminica, noi transportam in siguranta si coletele dvs la preturi rentabile. Pentru a face rezervari, puteti folosi formularul din pagina de contact sau sunati la numerele de telefon din josul paginii.

 

Doar noi va oferim biletele de autocar ieftine pentru ruta:

Vaslui – Sutton

Zile plecare din Romania – Anglia:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Pret bilet: de la 100 euro la 120 euro 

Zile plecare din Anglia – Romania:

Joi, Duminica

 

Tel. Rezervari: 0749 990 967

                        0767 618 079

Tel /fax:           0232 245 703

 

 

Transport persoane Vaslui - Sutton

 

Compania transport international de pasageri si colete VioTur va propune curse regulate cu autobuse si microbuse confortabile si functionale spre diferite destinatii din Romania spre Anglia.

Echipa VioTur este ghidul dvs. in calatoriile la distanta, care va va insoti pana la adresa indicata de dvs., la preturile foarte clar stabilite, dandu-va asigurari pe partea ce tine de siguranta pe tot parcursul calatoriei, sosirea cu bine la destinatiile propuse. Precum si livrarea coletelor expediate in termene rezonabile si toate acestea in vederea asigurarii confortului fizic si psihologic al clientilor nostri.

Or, scopul primordial al companiei VioTur il reprezinta de fapt satisfacerea pasagerilor si a clientilor prin prestarea serviciilor calitative, ieftine si la timp.

Mai mult decat atat, compania VioTur va va asigura buna dispozitie prin intermediul soferilor nostri profesionisti si responsabili, care va vor conduce la destinatia specificata de dvs.

Prin urmare, cursa oferita de compania transpot international de pasageri si colete din orasul Vaslui către Sutton va avea loc in fiecare luni si vineri la orele precizate mai sus, iar din Anglia spre Romania in zilele de Duminica.

Apelati-ne pentru a face rezervari de bilete ieftine pentru cursa Vaslui – Sutton, sau faceti-o prin intermediul website-ului nostru utilizand formularul incarcat pe același website la compartimentul contacte.

Noi – VioTur, vom depune mult efort pentru a va face calatoria dvs. una placuta, utila si deloc istovitoare.

De asemenea, VioTur se caracterizeaza si prin punctualitatea sa, si anume, pornirea spre destinatie si sosirea catre aceasta se realizeaza in baza programului prestabilit, iar despre toate modificarile de rutina, pasagerul nostru urmeaza a fi informat din timp.

Asadar, reiteram faptul ca anume compania VioTur, activeaza de mult timp pe piata de transport pasageri si colete, iar acest fapt ne-a facut sa fim experimentati si profesionisti in tot ceea ce facem, fapt care urmeaza a fi confirmat si de dvs. atunci cand veti alege sa calatoriti cu noi din Romania, Vaslui spre Anglia, Sutton.

Va asteptam cu drag pentru a calatori impreuna cu VioTur.