Transport persoane pe ruta Bucuresti – Freiburg, la destinatia din Germania

 

Stiati ca este posibil sa calatoriti in Germania in maxima siguranta si confort, la preturi mici pentru biletele achitizionate prin compania Viotur? Asiguram transport de persoane pe ruta Bucuresti – Freiburg la destinatie cu autocarul si microbuzul. Calatoria dumneavoastra, la locul de munca ori in orasul german in care locuiesc prieteni apropiati sau rude, se desfasoara  in conditii excelente, si cu un confort sporit pentru toti pasagerii.

Adaugam si alte motive care sa va determine sa optati pentru cursele efectuate cu autocarele noastre: sunt prevazute cu toaleta igienizata, iar gratie scaunelor rabatabile va veti bucura de confortul ideal pentru dormit si astfel veti sosi mai odihniti. In plus, preturile mici si discounturile pentru studenti, elevi, grupuri sau calatori frecventi va vor convinge sa cumparati biletele de autocar din Bucuresti spre Freiburg prin firma de transport de persoane Viotur.

Bilete de autocar si microbuz pe cursele Bucuresti – Freiburg

Persoanele care aleg compania noastra au parte de reduceri semnificative la biletele de autocar si microbuz pe cursele Bucuresti – Freiburg, precum si o masa gratuita in Ungaria. In plus, vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa indicata din orasul german. Bagajele personale care cantaresc pana in 45 de kilograme beneficiaza de gratuitate.

Mai mult, oferim si curse de autocar si microbuz retur, spre Romania.

Freiburg im Breisgau, pe scurt Freiburg, este un oras din landul Baden-Württemberg, Germania, in regiunea Breisgau, si are o populatie de peste 200.000 locuitori.

transport persoane bucuresti freiburg

Plecari zilnice din Romania direct la adresa dvs. de destinatie din Germania:

Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminica

Viotur va ofera bilete de autocar si microbuz la pret avantajos cuprins intre 110 euro si 130 euro

Plecari din Germania direct la adresa dvs. de destinatie din Romania:

Miercuri si Vineri

Rezervari

Tel: 0749 990 967 sau 0767 618 079

Fix/fax: 0232 715 244