Transport de persoane Piatra Neamt – Nuremberg, la adresa

Cel mai simplu, comod si accesibil mod de a parcurge miile de kilometri intre Piatra Neamt si orasul german Nuremberg (Nürnberg) este cu autocarele si microbuzele firmei de transport de persoane Viotur. Tarifele incep de la 90 de euro. In plus, elevii, pensionarii si grupurile de pasageri au parte de reduceri ale costului biletului.

Va veti bucura de vehicule de ultima generatie, construite pentru a avea un transport confortabil (scaune inclinabile, climatizare, toaleta). Veti primi gratuit o masa calda in Ungaria si veti putea lua la cala bagajele mari de pana la 45 de kg fara alte costuri.

Avem curse de transport de persoane Piatra Neamt – Nuremberg (Nürnberg) la adresa de destinatie, dar si in orasele germane urmatoare: Passau, Deggendorf, Regensburg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben,Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Sunt reduceri importante pentru:

– Clienti care ne suna la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro

– Pentru grupuri (de la 3 persoane)

– Pentru studenti, copii si pensionari

Pentru informatii si rezervari apelati fara ezitare la:

0749 990 967

0766 759 468