Transport de persoane Reghin – Nuremberg la adresa

Stim ca va doriti sa calatoriti sigur, rapid, confortabil si la costuri reduse de la Reghin la Nuremberg (Nürnberg), iar acest lucru este chiar posibil. Cu tarife care incep de la 90 de euro, societatea de transport de persoane Viotur va pune la dispozitie in fiecare zi autocare si microbuze pentru aceasta destinatie din Germania, si retur.
Elevii, pensionarii si grupurile de pasageri au parte de reduceri ale costului biletului.

Transportul calatorilor nostri are loc in masini moderne, prevazute cu scaune comode, rabatabile, cu aer conditionat si cu toaleta (in autocare). Veti avea gratuit o masa calda in Ungaria si veti putea lasa la cala bagajele mari de pana la 45 de kg fara alte tarife suplimentare.

Oferim curse de transport de persoane Reghin – Nuremberg (Nürnberg) la adresa indicata, dar si in alte localitati din Germania: Passau, Deggendorf, Regensburg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben,Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

In ce conditii beneficiati de reduceri ale biletului catre Nürnberg?

– Clienti care ne apeleaza la numerele de telefon de pe site-ul www.viotur.ro

– Pentru grupuri (de la 3 persoane)

– Pentru studenti, copii si pensionari

Pentru informatii si rezervari apelati cu incredere la:

0749 990 967

0766 759 468

transport de persoane Reghin - Nuremberg la adresa