TRANSPORT TARGU MURES – GERMANIA

TRANSPORT AUTOCAR TARGU MURES – GERMANIA

Bilete pentru curse autocar pe ruta Targu Mures – Germania

transport persoane germaniaNumai cu noi veti avea ocazia sa beneficiati de o calatorie placuta si sigura pe toate traseele din  Germania datorita experientei pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Datorita dotarilor moderne de care dispunem, efectuam curse autocar Targu Mures – Germania in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. Totodata va asiguram ca la noi veti gasi autocare si microbuze dotate cu toate conditiile necesare unui transport adecvat. In plus, va punem la dispozitie curse rapide  cu  microbuzul  pe intreg teritoriul Germaniei direct la destinatia dorita.

Suntem recunoscuti ca practicam cele mai bune preturi. Costul unei calatorii incepe de la 90 de Euro si creste in functie de ziua in care are loc plecarea si de destinatia aleasa.

Datorita atentiei cu care ne tratam clientii efectuam  transport persoane Targu Mures – Germania si Germania – Targu Mures pentru toate orasele: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen,  Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Pentru ca drumul sa para mai usor, in Ungaria se ofera gratuit o masa calda.

Pentru ca o calatorie de placere sau de afaceri ai nevoie de o firma de profesionisti care sa se ocupe de partea mai mult sau mai putin vazuta a acelei calatorii. Daca itinerarul il puteti stabili de comun acord sau daca este deja stabilit, partea de cazare si transport intra in competentele firmei respective. Intr-o calatorie astfel organizata puteti beneficia si de serviciile unui ghid care va va dezvalui, daca nu toate secretele locurilor vizitate macar o parte din ele. Ghidul va fi cel care va va introduce in atmosfera locurilor. Iar daca doriti ca si transportul sa fie la inaltime atunci nu va ramane decat sa apelati la firma de transport persoane Viotur.

Practicam reduceri pentru:

– clientii care apeleaza la numerele de telefon de pe site-ul  www.viotur.ro

– grupurile de persoane mai mari de 3 persoane

– studenti, copii si pensionari

Pentru  informati si  rezervari  sunati  cu incredere la numerele de telefon:

0749 990 967

0766 759 468

0728 853 213 sau accesati site-ul www.viotur.ro

[metaslider id=1244]

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!