TRANSPORT TOPLITA – GERMANIA

TRANSPORT PERSOANE TOPLITA – GERMANIA

Bilete de autocar pentru ruta Toplita – Germania

transport persoane germaniaA calatori este o activitate extrem de placuta, insa se poate transforma cu cea mai mare usurinta in ceva mai putin adecvat daca conditiile de mers nu sunt cele adecvate. O excursie pe teritoriul Europei va poate ajuta sa vedeti lucruruile diferit, intalnirea cu alte tari, obiceiuri si implicit oamenii care compun aceste locuri, aduce un plus de experienta. Germania este o tara ce merita cu prisosinta sa fie vizitata daca se poate fara sa scape un oras sau un obiectiv turistic specific acesteia.

Referitor la partea pecuniara nu trebuie sa va faceti probleme deoarece la Viotur aveti cele mai accesibile preturi. Acestea difera in functie de zilele si destinatia in care se efectueaza plecarea. Pretul de pornire este de 90 euro si in functie de ce alte optiuni bifati, valoarea acestuia va creste corespunzator cu dorintele avute. Viotur va pune la dispozitie autocare si microbuze moderne dotate cu conditiile necesare transportului  adecvat, pe tot parcursul calatoriei avand asigurat un mediu optim si foarte sigur. De asemenea puteti profita si de curse rapide cu microbuzul pe intreg teritoriul Germaniei direct la adresa  dorita.

Viotur efectueaza transport persoane Toplita – Germania si Germania – Toplita pe urmatoarele orase: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Binele calatorilor este intotdeuna vizat si din aceasta cauza se ofera gratuit o masa calda in Ungaria .

Reducerile se aplica pentru urmatoarele categorii sociale:

– clientii care ne apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul  www.viotur.ro

– grupurile care numara un minim de 3 persoane

– studenti, copii si pensionari

Pentru informatii suplimentare si rezervari va stau la dispozitie urmatoarele numere de telefon:

0749 990 967

0766 759 468

0728 853 213

Si site-ul de prezentare www.viotur.ro

[metaslider id=1244]

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!