Curse Romania Italia si Retur

Curse Romania Italia si ReturO plimbare romantica cu gondola in Venetia, o moneda pentru o dorinta aruncata in Fantana di Trevi, o vizita la Vatican pentru a trai un sentiment de liniste aparte, o vizita la cei dragi sau un loc de munca, iata tot atatea motive sa iti doresti sa apelezi la firma de transport Viotur. Folosind autocare de ultima generatie (Setra sau Mercedes-Benz), cotate la cele mai inalte standarde de siguranta si confort, dotate cu aer conditionat, sistem audio video, scaune rabatabile si toalete igienizate, noi iti asiguram o calatorie sigura, rapida, confortabila, la un pret imbatabil.

Cateva informatii despre Curse Romania Italia si Retur. Plecari Luni Joi Duminica

Atunci cand ai un drum pana in Italia sau iti doresti sa revii acasa la cei dragi, firma Viotur iti sta la dispozitie zilnic, pentru ca tu sa nu pierzi nicio secunda din timpul tau. Tot ce ai de facut este sa rezervi telefonic la numarul 0749 990 967 si esti mai aproape de destinatie cu un pas.

 Curse Romania Italia si Retur. Plecari Zilnice Autocar – Curse Romania Italia luni-joi, Curse Italia Romania joi-duminica.

Reducerile sunt considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:

  • pentru grupurile care incep de la 3 persoane
  • pentru studenti, copii si pensionari
  • pentru clientii fideli