Transport persoane Romania Germania

Transport persoane Romania Germania la adresa cu microbuz si autocar . Germania este una dintre cele mai solicitate destinații ale românilor, atât din punct de vedere turistic, cât mai ales în ceea ce privește piața de muncă ofertantă și în continuă dezvoltare. Din acest motiv, Viotur cu peste 17 ani de experiență ca firmă de transport Germania-România și România-Germania, asigură zilnic transportul spre Germania, dus și întors, în cele mai bune condiții de siguranță și confort pentru pasageri, oferind curse cu plecări din Germania Romania de la domiciliu la preturi accesibile.

Transport Romania Germania

Transport Romania Germania

Firma Viotur de transport din Romania spre Germania ofera transportul pana la destinatie, acest lucru este foarte convenabil pentru calatori sa fie transportati de la adresa din Romania pana la domicilu in Germania fiind un mare avantaj că nu trebuie sa se mai sa schimbe alte mijloace de transport din autogara sau aeroport si este foarte costisitor un taxi care sa te duca pana adresa. Gasim intodeuna solutii fiabile si accesibile si iti trimitem cea mai rapida cursa disponibila care te preia de acasa.

Plecari Romania Germania

Transportul de persoane din Romania Germania are loc in fiecare zi, cu plecari din Romania spre Germania de sase ori pe saptamana, de Luni pana Sambata. Pentru a afla ora de plecare din orasul din care se doreste plecarea,  pasagerii vor fi  suna-ti cu o zi inainte de plecare, si li se comunice toate detalile de imbarcare. Cursele spre Germania se desfasoara din toate orasele tarii a Romaniei,  inclusiv cele mai mici localitati.

Transport Romania Germania microbuz

Transport Germania Romania: curse cu microbuz si autocar

Oferim două modalități de a călători din Romania catre Germania:

 1. Drumul din Romania spre Germania se face cu microbuzul, din unul din punctele de plecare din orașele listate mai jos, până la adresa din Germania.
 2. Cu autocarul din Romania in Germania pana in orasul Nurnberg. De aici se preiau călătorii de microbuzele firmei care vor fi transportați până la domiciliu indicat de fiecare.

Bilete autocar Germania: preț 

Dacă te întrebi cât costă un bilet de autocar din România în Germania sau retur din Germania – România, ai găsit răspunsul. Prețul unui bilet pentru un drum din România în Germania sau din Germania în România este de 150 de Euro pana la domiciliu.

Oferim reduceri la bilete autocar sau microbuz pentru și din Germania, astfel:

 • Copii până în 2 ani gratuit daca se tin in brate, daca se ocupa loc – 70 Euro
 • Copii până în 2 – 10 ani = 70 Euro
 • De la 10-14 ani = 100Euro

Transport persoane Germania Romania de la adresa

Curse regulate de transport de persoane Germania   se realizeaza  în cel mai scurt timp posibil, in ziua respectiva în care dorești să călătorești. Microbuzele și autocarele noastre acoperă întreg teritoriul Germaniei, inclusiv localitățile mai mici. Acoperim orice cod poștal din Germania și transportăm pasagerii până în fața casei, la adresă. Plecările din Germania se fac în fiecare Marți, Miercuri, Joi, Vineri  Sâmbătă, Duminică.

Cum sa alegi o calatorie

Citind mai jos vei gasi informatii importante de stiut cum sa alegi cea mai buna firma de transport persoane Germania

 • Vechimea acelei firme pe piata ( firmele cu o vechime de cel putin 10 ani au o logistica mai buna si pot oferi solutii mult mai accesibile fata de firmele noi infiintate )
 • O firma trebuie sa investeasca permanent in parcul auto, sa detina un numar de cel putin 20 autocare performante cat mai noi si microbuze de calitate
 • Wi-fi pe tot teritoriul Romaniei
 • Prize la scaune pentru incarcat telefonul
 • Doi soferi profesionisti pe masina
 • Un personal amabil si prietenos, soferi cu experienta, educati, cu bun simt, sa stie sa vorbeasca politicos cu calatorii.

La Viotur toti colaboratorii nostri sunt verificati periodic, daca obervam ca un colaborator nu este serios il eliminam din Viotur.

Beneficii de calatorie

Masa calda/gustare

Din partrea firmei va oferim o masa calda sau o gustare la un restaurant

Bagaj gratuit 60 kg

Puteti lua o geanta sau doua genti gratuit pana la 60 kg la cala masinii

Transport la adresa

Punem la dispozitie transportul pana la domiciliu

Orase – statii

Vezi aici orasele de plecare din Romania – Germania.

ARAD   
AIUD  
ALESD  
ALBA IULIA 
BUCURESTI 
BACAU
BRAILA 
BARLAD 
BRASOV
BUZAU
BISTRITA 
BOTOSANI 
CLUJ 
CRAIOVA 
CONSTANTA  
CERNAVODA  
CALARASI

CAMPULUNG

DEVA 
Dej 
FOCSANI
FILIASI 
FALTICENI 
GALATI  
GURA HUMORULUI 
HUSI 
HARLAU 
HUEDIN

HUNEDOARA 

IASI 
LUDUS 
LUGOJ 
MOINESTI 
MEDGIDIA 
ONESTI 
ORADEA 

PASCANI 
PLOIESTI 
PODU ILOAIE  
ROMAN 
PIATRA NEAMT 
SUCEAVA 
SINAIA 
SATU MARE 
SIBIU 
TURDA 
TARGU NEAMT 
TOPLITA 
TARGU MURES 
TECUCI 
TARGU FRUMOS
TARGU JIU 
TIMISOARA 
TR SEVERIN
VASLUI
VATRA DORNEI 

Rezervări Germania România și retur

Pentru a te asigura că îți rezervi un loc pentru o călătorie din România spre Germania sau din Germania spre România trebuie să ne contactezi cu cel puțin 3 zile înainte de ziua călătoriei. Scrie-ne pe whatsapp sau suna-ne la numerele de telefon: 0749.990.967 sau 0723.952.429.

Trebuie să ne comunici următoarele informații:

  • Numele și prenumele, numărul de telefon;
  • De unde dorești plecarea și până unde, cu exactitate;
  • Numele, telefonul și codul poștal de la adresa din Germania;
  • Ziua în care dorești să pleci.

 

Rute traseu: Romania – Germania:

Orașele în care se circulăm pe ruta de transport Germania-România sunt: Augsburg, Berlin, Bremen, Dusseldorf, Dortmund, Essen, Frankfurt, Freiburg, Friederschafen, Gera, Hamburg, Hannover, Halle, Koln, Leipzig, Munchen, Mannheim, Nurnberg, Osnabruck , Stuttgart, Saarbrucken, Wurzburg, Karlsruhe. Acoperim toate zonele cele mai mici din Germania. 

De ce sa ne alegi ?

Suntem o companie de transport care colaboram doar cu firmele din Romania profesioniste, atent selectate, cu experiență masivă în domeniu, care se poate mândri că bifează toate detaliile de care ai nevoie pentru ca tu să te simți în siguranță când alegi o cursă România-Germania sau Germania-România:

 • Avem o experiență vasta în transportul de călători și o vechime în domeniu de cel puțin 15 ani, care ne-a permis să ne organizam logistic și să cunoaștem la perfecție traseele în transportul terestru către Germania și retur;
 • Instruirea și verificarea personalului și a șoferilor sunt factori determinanți prin care ne asigurăm că pasagerii noștri beneficiază nu numai de confort fizic, cât și de confortul psihic al siguranței unei curse România-Germania sau retur;
 • Avem o flotă extinsă de microbuze și autocare care asigură transportul în deplină siguranță și eventuala înlocuire rapidă a unui autovehicul care se poate defecta pe drum;
 • Autocarele și microbuzele sunt verificate frecvent, astfel încât să nu intervină probleme tehnice care să pună în pericol siguranța călătorilor;
 • Transportul către și dinspre Germania se efectuează întotdeauna cu doi șoferi profesioniști pe fiecare autovehicul, pentru a asigura un drum continuu, fară pauze lungi, dar și pentru a asigura odihna șoferilor.
Condiții de călătorie România-Germania și Germania-România

Înainte de a alege o ruta de călătorie România-Germania sau Germania-România este important să știi care sunt condițiile de călătorie pe care firma de transport le oferă. Astfel, la Viotur, vei beneficia de multiple avantaje călătorind cu noi:

 • Bagaj gratuit de 50 kg de persoană (două genți la cala autocarului + un rucsac în interiorul autocarului sau microbuzului) ;
 • O masă sau o gustare la un restaurant de pe traseu;
 • Pauze de 10-15 minute la interval de 3-4 ore, pentru relaxare sau pentru a se face cumpărături în benzinării;
 • Prize la scaune pentru încărcarea dispozitivelor electronice;
 • Wi-Fi gratuit pe tot teritoriul României;
 • O flotă de autovehicule moderne, cu scaune confortabile, rabatabile și spațiu de bagaje încăpător.

Află AICI care sunt condițiile de

Cât durează drumul până în Germania?

Drumul până în Germania durează între 18 și 24 de ore, deci o zi, în funcție de punctul de plecare, de destinație, de trafic și de timpul petrecut în vămi. În sudul Germaniei se ajunge dimineața spre prânz, iar în localitățile mai îndepărtate din nord se ajunge după-amiaza sau seara.

Ce acte sunt necesare calatoriei in Germania?

Cetățenii români care doresc să călătorească în Germania au nevoie de carte de identitate (buletin) sau pașaport. Înainte de a pleca la drum trebuie să te asiguri că nu ai uitat actele acasă și ai pus tot ce trebuie în bagaj pentru a nu întâmpina neplăceri pe parcursul călătoriei când se vor verifica documentele în vămile care vor fi traversate în drumul din România spre Germania sau retur.

Rezervările în sezonul aglomerat

În perioada sărbătorilor ( decembrie –ianuarie) sau în perioada vacanțelor  (august-septembrie), persoanele care doresc să călătorească pe ruta de transport terestru România-Germania sau Germania-România trebuie să își facă rezervare cu cel puțin 3 săptămâni înainte. Această recomandare are la bază perioadele extrem de aglomerate ale acestor săptămâni și previne neplăcerea de a nu mai găsi locuri disponibile. Viotur îți oferă posibilitatea de a rezerva loc gratuit la o anumită dată și flexibilitatea de a reprograma în altă zi, daca în data rezervată inițial, din orice motiv, nu poți să onorezi rezervarea.

Transport persoane Germania: program

Suntem disponibili la dispeceratul de rezervări  să vă răspundem zilnic la întrebări cu privire la programul curselor România-Germania și retur, în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 09:00 la orele 21:00. Echipa Viotur vă stă la dispoziție pentru orice informații despre curse, scrieți-ne mesaj pe watsapp sau sunați direct la telefon.

Puteți, de asemenea, călători cu firma noastră și în următoarele țări:

Transport persoane Belgia

Transport persoane Anglia

Transport persoane Italia

Din 2002 românii au libertatea de a călători în spațiul European Schengen fără viza. Din acest motiv, Viotur oferă de peste 15 ani soluții de transport persoane sigure și confortabile cu autocare și microbuze spre Germania și retur, dar și spre destinații preferate de români precum Italia, Grecia, Anglia și Belgia. Am făcut investiții considerabile pentru a ne mări parcul auto și pentru a oferi autovehicule moderne care să asigure transport România-Germania-România la cele mai înalte standarde de profesionalism, calitate și confort. Te așteptăm să călătorești alături de noi pe ruta de transport persoane România Germania și retur.

Intrebari frecvente privind transportul din Romania spre Germania

Efectuati transport de persoane din Romania Germania pana la adresa?

Da. transportul din Romania catre Germania si retur Germania – romania se face in fiecare zi.

Cat costa pretul unui bilet din Romania Germania

Pretul unui bilet de autocar autocar sau microbuz Romania – Germania este de 150 euro de persoana doar dus. Se aplica reduceri la bilete pentru copii de la 2 -12 ani de 50% din pretul biletului si calatorilor fideli care rezerva bilet pe acest site.

In ce zile aveti plecari in Germania?

Avem plecari din Romania – Germania si retur Germania – Romania, zilnic.

Cu ce masini se circula in Germania?

De regula masinile care le punem la dispozitia calatorilor sunt autocare de top, moderne de la marci Mercedes, Setra si microbuze de calitate.

Cum pot face o rezervare?

Rezervarile de locuri se fac simplu prin mesaj la watsapp sau la unul din numerele de telefon afisate pe site iar achitarea biletului se face la imbarcare, la sofer.

Transport din Germania catre Anglia

Efectuam deasemeni si curse de transport din Germania catre Anglia si retur Anglia – Germania. Din Germania – Anglia preluam pasagerii in ziua de Vineri din urmatoarele orase: Passau, Nurnberg, Frankfurt, Koln, Dortmung, Leipzig, Hannover, Halle, Berlin. Pentru grupuri de minim 3 persoane ne putem deplasa sa preluam pasagerii si din Sudul Germaniei.

Ne puteti contacta la telefon 0749 990 967  sau pe e-mail la office@viotur.ro sau pentru rezervari si alte informatii privind ruta de transport Romania Germania.