Transport Persoane Romania Anglia

Transport Romania Anglia persoane cu autocare moderne si microbuze moderne pana la adresa ta.

Transport Germania Romania microbuz

Pentru măine sau poimăine mai sunt căteva locuri. Nu rata sa iti faci rezervarea chiar de azi. Nu platesti nimic acum, totul se plala masina!

Transport Anglia România persoane

Transport persoane Romania Anglia la adresa

Transport persoane Romania Anglia cu microbuz si autocare moderne. Cursele din Anglia catre Romania se fac in ziua de joi si intors Romania - Anglia Sambata si Duminic  cu autocar din statie fixa si orase  sau cu microbuz de la adresa persoanei din fiecare oras al Romaniei spre aproape toate orasele din Anglia.

Anglia este una dintre țările Regatului Unit care este o destinație iubită de turiști, dar pe primul loc ca opțiune de muncă a imigranților români. În 2022, oficial, în Anglia erau peste 1 milion de rezidenți români, majoritatea concentrați în Londra și împrejurimile acesteia. Această cifră dovedește că românii formează cea mai mai mare minoritate din aceasta țară.

Prin urmare, exceptând scopul turistic, transportul de persoane România-Anglia a devenit un serviciu necesar pentru călători și pentru firmele de transport persoane. Scopul nostru este să asigurăm cel mai înalt grad de confort și profesionalism tuturor pasagerilor care călătoresc pe traseul România-Anglia și retur.

Autocare/microbuze moderne

Călătoriți în siguranță cu autocare moderne, dotate cu aer condiționat, sistem video și audio,  scaune rabatabile.

Siguranță și confort

Punem accent pe siguranță pasagerilor noștri și pe confort, de aceea ți-am pregătit autocare spațioase, verificate periodic.

Pentru rezervare trebuie sa ne scrieti orasul de plecare, orasul de sosire si ziua de plecare

Scrie- ne pentru rezervare

Transport Romania Anglia la adresa 

Transportul din România spre Anglia oferit de Viotur se bazeaza pe experiență de peste 17 ani a firmei în transportul de persoane, care determină o logistică impecabilă a curselor de autocar România Anglia sau de microbuz. Astfel, efectuăm curse zilnice din aproape toate orașele mari ale României către orice destinație din Anglia, la adresă, rapid, fără întârzieri, cu autocare și microbuze moderne și confortabile. Efectuăm transport persoane România Anglia de 4 ori pe săptămână, oferind curse cu plecări din România către Anglia flexibile, cu numeroase avantaje și cu transport la adresa exactă din Anglia.

Transport colete Romania Anglia, Anglia Romania 

Transport colete din Romania Anglia in fiecare marti si joi din Romania iar pachetele din Anglia -Romania se colecteaza in zilele: Joi, Sambata, Duminica

Pachetele se colecteaza in functie de orasul din Romania si orasul din Anglia, detalile si ziua de imbarcare se va stabili pe whatsapp la numarul 0749 990 967.

Plecari România Anglia: Orase

Arad 
Aiud
Alesd
Alba Iiulia
Bucuresti
Bacau Anglia
Braila 
Barlad 
Brasov  
Buzau   
Bistrita  
 Botosani  
CLUJ
CRAIOVA

Filiasi 

 Constanta 
Cernavoda 
Calarasi 
Campulung  
Deva
Dej 
Focsani  
Filiasi 
Falticeni  
Galati 
Gura Humorului 
Husi 
Harlau 
Huedin 

Hunedoara 
Iasi Anglia 
Ludus 
Lugoj 
Moinesti 
Medgidia 
Onesti 
Oradea 
Pascani 
Ploiesti  

Petrosani
Podu Iloaie
Roman 
Pt Neamt  
Suceava 
Sinaia 
Satu mare 
Sibiu  

Timisoara 

Targu Neamt 
Toplita 
 Targu Mures 
Tecuci 
Targu Frumos 
Targu Jiu Anglia 16:00 
Timisoara 
Turnu Severin A
Vaslui Anglia 
Vatra Dornei

Transport Romania Germania la adresa cu microbuz

In urmatoarea perioada biletele se vor epuiza mult mai repede. Nu rata sa iti faci rezervarea chiar de azi. Nu uita, rezervi acum si platestila autocar.

Rezerva chiar acum si scapi de griji.

Scrie-ne pe Whatsapp

Luni – Sambata intre orele 09 – 20

Transport persoane Anglia Romania cu autocar si microbuz

Transportul din Anglia Romania se face regulat, pe sistemul door-to-door. Astfel, plecările din Anglia spre România sunt asigurate în 2 din cele 7 zile ale săptămânii. Nu mai trebuie să pierzi timp căutând autocare locale pentru a te duce dintr-un oraș în altul, deoarece serviciul de transport Anglia România, efectuat prin parteneri Viotur, te preia de la domiciliu pe baza codului poștal de la locația fiecărui pasager.

Plecări Anglia România

Plecare din Romania spre Anglia este stabilita, în fiecare JOI din Romania( ora de plecare este comunicata cu o zi inainte de sofer) Plecarile din Romaia sunt din 56 de orașe mari ale țării către destinația dorită din orice oraș din Anglia, pe bază de cod poștal.

Plecari din Anglia spre Romania in fiecare zi de Sambata și Duminică, de la orice adresă din și în apropierea orașelor mari din Anglia: Londra, Luton, Birmingham, Barking, Barnsley, Bradford, Corby, Cardiff, Gloucester, Manchester, Sheffield, Leeds, Leicester, Wolverhampton, Bristol, Ipswich, Norwich, Hull, Bournemouth, Southampton, Coventry, Cambridge, Doncaster, Liverpool, Worcester, etc.

Curse autocar România Anglia și Anglia România

Viotur asigură transportul cu autocar din Romania Anglia la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Astfel, cursele noastre cu autocarul sau cu microbuzul din România spre Anglia și retur bifează toate detaliile pentru ca siguranța și confortul tău fie pe primul loc și toate nevoile tale fie împlinite:

  • Flotă de microbuze moderne (Mercedes sprinter de 8+1, de 17, 23 locuri) și de autocare performante (Scania, Mercedes tourismo de 50 – 60 locuri) prevăzute cu dotările necesare unui confort sporit în timpul călătoriei: spatiu mare pentru bagaje, scaune rabatabile, sisteme audio-video, wi-fi pe teritoriul României, sistem centralizat de reglare a temperaturii, prize la scaune pentru încărcarea dispozitivelor electronice
  • 50 de kg de bagaj gratuite de persoană (care pot fi distribuite în două genți la cală și un rucsac în interior) ;
  • Pauze obligatorii de 10-15 minute la fiecare 3-4 ore de drum;
  • Transportul spre Anglia și retur se face numai cu doi șoferi profesioniști pe fiecare traseu, pentru a asigura continuitatea drumului dar și odihna șoferilor;
  • Instruirea și verificarea personalului și a șoferilor flotei Viotur, dar și a flotei de autovehicule, se face permanent și cu rigurozitate;
  • Experiență de peste 15 ani în domeniu ne permite organizam cele mai eficiente trasee Romania Anglia și

Autocar Romania Anglia: Rezervari

Pentru a avea siguranta rezervării unui loc pentru o călatorie din România spre Anglia sau din Anglia spre România trebuie să contactezi echipa Viotur cu cel puțin 2-3 zile înainte de data stabilită a călătoriei. Scrie-ne pe whatsapp sau sună-ne la numerele de telefon: 0749.990.967 sau 0723.952.429 și oferă următoarele informații:

  • Numele, prenumele și numărul de telefon
  • De unde până unde vrei să călătorești, cu exactitate
  • Numele, telefonul și codul poștal de la adresa din Anglia
  • Ziua stabilită a călătoriei

Rezervarea este gratuită, nu este necesară o plată în avans.

În perioada sărbătorilor de iarnă sau în perioada vacanțelor de vară, recomandăm persoanelor care călătoresc pe ruta de transport terestru România-Anglia sau Anglia-România să își facă rezervare cu cel puțin 3 săptămâni înainte, pentru a preveni neplăcerea de a nu mai găsi locuri disponibile.

Bilete autocar Anglia România: preț

Daca dorești știi cât costă un bilet de autocar Anglia, fie pleci din România sau de pe plaiurile britanice, trebuie știi prețul oscilează între 150 și 160 de lire, în funcție de locul de unde vei fi preluat sau unde vei fi dus. Nu este necesară nicio plată în avans. Plata integrală se face la urcarea în autovehiculul de transport persoane Anglia. Anularea rezervării este gratuită. Rezervarea este flexibilă și poate fi schimbată, dacă din diverse motive nu poate fi onorată în ziua stabilită. Se acordă reduceri pentru clienții fideli, pentru grupuri mai mari de 3 persoane, pentru pensionari, studenți și copii.

Ce acte îmi trebuie pentru a pleca în Anglia?

Începând cu data de 1 ianuarie 2021 cetățenii români nerezidenți pot intra în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord numai în baza unui pașaport valabil (simplu electronic sau simplu temporar). Cetățenii români nerezidenți care doresc se deplaseze pe teritoriul Regatului Unit pentru o perioadă mai mare de 6 luni pentru muncă, studii, etc. au nevoie de viză de intrare.

Mai multe informații privind condițiile de călătorie spre Anglia găsești pe site-ul Ministerului de Externe.

Cât durează drumul până în Anglia?

Drumul până în Anglia durează între 24 și 30 de ore, deci aproximativ 2 zile, în funcție de punctul de plecare, de destinație, de trafic și de timpul petrecut în vămi.

Firmă de transport Anglia

Viotur oferă de peste 17 ani servicii de transport persoane Anglia Romania și retur, de la adresă la adresă, cu autocare și microbuze moderne și confortabile. Firma noastră oferă plecări din și spre Anglia dese, cu numeroase beneficii, astfel încât îți asigure o călătorie confortabilă, sigură și rapidă.

Flexibilitatea serviciilor noastre te scapă de costuri suplimentare și de stresul de a-ți sincroniza călătoria cu alte mijloace de transport. Cu Viotur ai parte de servicii complete de transport persoane Romania Anglia și retur, dar și pe alte destinații precum Germania sau Italia, direct la adresa destinației sau din locația stabilită.

Transport Anglia Germania

Oferim deasemeni si servicii de transport din Anglia catre Germania la adresa. Preluarea pasagerilor din Anglia de la adresa se face in ziua de Sambata seara sau Duminica si soseste in Germania la domiciliu Luni.

Contactati ne prin tel sau prin mesaj pe whatsapp cu privire la informatii si rezervari pe cursa de transport Romania Anglia.