Despre Noi

Image
Image

Transportation Company

Servicii transport persoane – Bilete și curse autocar

Plecări zilnice cu autocarul din România în Anglia, Germania, Italia, Belgia și Grecia.

Compania VioTur ajută oamenii de mai bine de 17 ani să beneficieaze de educație, sănătate, locuri de muncă, de vacanțe sau de socializare oriunde pe teritoriul Europei la cele mai mici prețuri. 

Bagaj gratuit 50 kg
Masă caldă/gustare
Wi-Fi

Ratoi Viorel

CEO & Fondator Companie

Transport persoane internațional

Destinații de transport - Rute

Transport persoane Romania Germania2

Germania

Transport persoane din România către Germania dus și întors cu microbuze și

Anglia

Transport persoane din România către Anglia dus și întors

Autocar Germania Romania video

Italia

Transport persoane din România către Italia dus și întors

Transport Romania Grecia autocar

Grecia

Transport persoane din România către Grecia dus și întors

transport persoane belgia romania

Belgia

Transport persoane din România către Belgia dus și întors

Firmă transport internațional

Sună acum pentru rezervare

+40 749 990 967

Transport persoane

Transport persoane România în toată Europa

VioTur este o firmă de transport persoane ce vă pune la dispoziție curse de transport în autocare și microbuze moderne, rapide și confortabile.

Autocare moderne

Călătoriți în siguranță cu autocare moderne, dotate cu aer condiționat, sistem video și audio, toaletă ecologică și scaune rabatabile.

Siguranță și confort

Punem accent pe siguranță pasagerilor noștri și pe confort, de aceea ți-am pregătit autocare spațioase, verificate periodic cu scaune rabatabile.

Firma Viotur și-a început activitatea din anul 2007 având o vechime de 15 ani de zile în mediul online.

Obiectul principal de activitate este rezervarea de bilete transport persoane internațional din România către Europa. Rezervăm bilete autocar sau microbuz online într-u mod cât mai simplu prin a sună direct la telefon sau prin a scrie mesaje pe watsapp fără un sistem complicat de a completă multe câmpuri la email-uri fără să trebuiască să se facă plata cu cardul dinainte de a urcă în autocar sau microbuz, biletul se plătește la urcare la mașină.

Punctele forțe al companiei sunt experiență și vechimea în acest domeniu și deoacerece avem parteneriate de colaborare cu majoritatea firmelor de top din România care prestează servicii de transport persoane internațional avem un avantaj în acest caz căci putem să oferim conform nevoilor clienților curse zilnice și la ore diferite din zi cum ar fi:( unele firme colaboratoare pleacă într-o zi la o anumită ora de dimineață altele mai după amiază  sau seară depinde de locația fiecărui pasager în parte) și nu condiționăm clienții să își rezerve loc într-o anumită zi de plecare cum sunt unele firme care desfășoară transportul doar o dată pe săptămâna neavând potențial de dezvoltare și nici resurse să își poată achiziționa mașini moderne în dotare.

Dacă observăm că un furnizor nu procedează corect față de dvs., îl eliminăm din Viotur

Printre firmele cele mai serioase din România amintim firma Filaret care deține cel mai modern parc de autocare din România corespunzător conform normelor europene la care puteți închiria autocare pentru excursi de agrement fiind singură firma de încredere din România care efectuează curse regulate România – Grecia pe insula Cretă   Filaret,

Anumite firme transporta pasagerii doar până la adresa iar alte firme transporta pasagerii doar până în autogări sau stați de îmbarcare fixe dar în compania Viotur putem deservi atât curse spre: Grecia, Germania și Anglia LA ADRESA cât și la autogări.

Pentru rezervări și informații de plecare cu firma noastră de transport persoane la adresă în interes de serviciu sau ca turist, VioTrans vă stă la dispoziție la numerele de telefon  +40 749 990 967 | + 40 723 952 429 prin whatsapp sau pe adresa de e-mail și vă răspundem cât de repede posibil.

Email: office@viotur.ro / targufrumos_filaret@yahoo.com