Transport persoane Pascani Germania

transport persoane Pascani Germania

Transport persoane Pascani Germania la adresa cu microbuz sau autocar.  Asiguram calatorii cu autocarul pe ruta Germania Romania Pascani in cele mai sigure conditii si la cele mai inalte standarde.

Plecarile din Pascani catre Germania au loc in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata. In plus, cursele rapide cu microbuze cotate la clase superioare in ceea ce priveste confortul unei calatorii acopera destinatiile dorite pe tot teritoriul german.

Cu toate acestea firma Viotur a pastrat preturi accesibile. Acestea pornesc de la 150 de Euro si se modifica in functie de ziua de plecare si de destinatia dorita.

Transport Pascani Germania la adresa

Transportul din Pascani Germania si Germania – Pascani acopera toate orasele din Germania, amintim unele orase precum;  Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Pentru ca o calatorie sa fie completa este nevoie si de o masa buna. De aceea, firma Viotur va ofera o masa calda gratuita pe teritoriul Ungariei.

Plecand de pe plaiurile moldave, cu diverse treburi sau doar pentru a va satisface placerea de a calatorii, si indreptandu-va spre landurile uneia dintre cele mai interesante tari din Europa aveti ocazia de a cunoaste o serie de oameni frumosi sufleteste, bogati spiritual si dornici sa le impartaseasca.

Plecari din Pascani Germania

Zilele de plecare din Pascani catre Germania sunt: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata.

Transport din Germania Pascani zilnic

Burgurile pe care le veti strabate pana la destinatie va vor coplesi cu rafinamentul dat de ingemanarea noului si a vechiului intr-un tot unitar greu de descris in cuvinte. Pentru ca asta este Germania. O tara in care totul, de la cel mai mic obiect la cele mai marete edificii, este asezat la locul lui si, credeti-ne pe cuvant, ca totul are locul lui. Vestitele si apreciatele autoband-uri va vor conduce exact acolo unde doriti in conditii pentru care exista numai superlative.

Transport Pascani Germania: Pret Bilet

Preturile de bilete autocar Pascani Germania sunt accesibile, la numai 150 Euro.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Firma transport persoane Pascani Germania

Firma de transport persoane Pascani Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.