Transport Romania Italia

Transport Romania Italia, Italia – Romania, cu autocare moderne pana la destinatia dvs. Curse cu plecari cu autocar din Italia Romania, saptamanal. Indiferent că vrei să savurezi cea mai bună mâncare din lume, să îi vizitezi orașele pitorești încărcate de istorie sau cele peste 1500 de lacuri, să deguști vinurile și brânzeturile excepționale sau să te odihnești pe cele mai spectaculoase plaje, Italia nu te va dezamăgi. Este cea de-a cincea cea mai vizitată țară din lume și nu este de mirare că mulți români care i-au trecut granițele au decis să se stabilească în această țară latină plină de culoare și extrem de ofertantă din punct de vedere al pieței muncii.

Autocar Germania Anglia video

Rezerva-ti locul prin whatsapp si platesti la urcare in masina

Transport Germania Romania persoane autocar

Peste 1 milion de români au ales să facă din Italia casa lor, devenind cea mai numeroasă comunitate de imigranți ai țării. Și iată cum două motive puternice determină o cerere masivă de curse speciale de transport persoane spre Italia. Viotur, cu peste 15 ani de experiență în domeniu, oferă  servicii de transport persoane Italia la domiciliu cu microbuze și autocare moderne și performante, la prețuri competitive, cu multiple beneficii și atenție sporită la confortul și siguranța pasagerilor.

Transport autocar Italia Romania: Sambata si Duminica

Transportul cu autocarul din Italia catre Romania se oferă în zilele de Sambata si Duminica.  Serviciile de transport persoane Italia la destinatia ta cu microbuze și autocare sunt la cele mai înalte standarde de confort și siguranță, iar rezervările se fac fără o plată în avans, biletul fiind achitat integral la urcarea în autocar sau microbuz.  Cursa de transport din Romania catre Italia este din orasul dvs unde va aflati. adică plecarea se face din marile orașe ale României la ore și zile stabilite, iar destinația fiecărui pasager este cea pe care acesta o indică: o adresă exactă de pe teritoriul Italiei.

Transport Italia Romania - Vezi orasele

Cursele de transport din Romania spre Italia se fac cu plecare din Romania Italia in ziua Joi iar din Italia spre Romania Sambata si Duminica.

Orașele din Italia pe care le acoperim: AREZZO, ANCONA, BRESCIA, BERGAMO, BOLOGNA, BARI, FERARA, FIRENZE, FOGIA, PESCARA GROSSETO, GAETA,  LA SPEZIA, LIVORNO, LECE, AQUILA, MILANO, MODENA, NAPOLI, PAVIA, ROMA, RIMINI, PESCARA, PIACENZA, PISA, PADOVA,  TORINO,  SALERNO, CALABRIA, TARANTO, TRENTO, TERNI, VASTO, VIVENZA, VERONA.

Rezervări curse Italia

Indiferent că Italia este țara ta de destinație sau țara de plecare spre România, trebuie să știi că rezervările pentru cursele România Italia sau Italia România se fac cu cel puțin 3 zile înainte de ziua călătoriei.

Transport Romania Italia: Cum poti face o rezervare

 1. Scrie-ne pe whatsapp sau sună-ne la numerele de telefon: 0749.990.967 sau 0723.952.429;
 2. Spune-ne numele, prenumele și numărul de telefon;
 3. Informează-ne despre destinația ta exactă (numele, telefonul și adresa din Italia) ;
 4. Spune-ne în ce zi vrei să călătorești.

Reține că:

 • Rezervarea unui loc într-o cursă spre sau dinspre Italia este gratuită și nu și se solicită o plată în avans;
 • Se acordă reduceri pentru clienții fideli, pentru grupuri mai mari de 3 persoane, pentru pensionari, studenți și copii;
 • Anularea rezervării este gratuită;
 • Rezervarea este flexibilă. Dacă din motive diverse, nu o poți onora, ne poți contacta oricând înainte de ziua călătoriei să stabilim o altă zi;
 • În perioadele aglomerate, precum cea a sărbătorilor de iarnă sau cea a vacanțelor de vară, este recomandat ca persoanele care doresc să beneficieze de servicii de transport persoane Italia să își facă rezervare cu cel puțin 3 săptămâni înainte, pentru a se asigura că vor găsi locuri disponibile.

Preț bilet autocar Italia

Prețul unui bilet de autocar Romania Italia sau din Italia spre România este cuprins între 130 și 140 de Euro, în funcție de localitatea destinație a pasagerului.

Prețul biletului cuprinde toate avantajele de călătorie oferite de Viotur:

 • Un loc asigurat în unul din autovehiculele flotei noastre de microbuze moderne (Mercedes sprinter de 8+1, de 17, 23 locuri) și de autocare performante (Scania, Mercedes tourismo de 50 – 60 locuri);
 • Acces la dotările dedicate unui confort sporit în timpul călătoriei: spatiu mare pentru bagaje, scaune rabatabile și confortabile, sistem audio-video, wi-fi gratuit pe teritoriul României, sistem de încălzire sau aer condiționat, prize la scaune pentru încărcarea dispozitivelor electronice;
 • 50 de kg de bagaj gratuite pentrru fiecare persoană (acestea pot fi împărțite în două bagaje la cală și un rucsac în interiorul microbuzului sau autocarului) ;
 • O masă sau o gustare gratuită, la un restaurant de pe traseu călătoriei;
 • Pauze obligatorii de 10-15 minute la fiecare 3-4 ore de drum pentru toaletă și cumpărături în benzinării;
 • Asigurarea a doi șoferi profesioniști pe fiecare traseu, pentru a oferi continuitate drumului dar și odihna șoferilor;
 • Instruirea și verificarea permanentă și cu rigurozitate a personalului și a șoferilor, dar și a parcului auto;

Condiții de călătorie în Italia cu autocar sau microbuz

Pentru că atât România cât și Italia fac parte din Uniunea Europeană, cetățenii români nu au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Italian. Intrarea în Italia este permisă tuturor românilor care au o carte de identitate sau un pașaport valabil.

Mai multe informații despre condițiile de călătorie și de muncă în Italia găsești pe site-ul Ministerului de Externe.

Cât durează drumul până în Italia cu autocarul?

Călătoria spre Italia sau dinspre Italia durează aproximativ o zi, în funcție de punctul de plecare și de sosire, de trafic, de timpul petrecut în vămi și luând în considerare și cele 3-4 pauze de odihnă și toaletă de pe parcursul călătoriei. Astfel, durata unei călătorii spre Italia poate fi de 20-24 de ore, eficientizată la maximum de experiența de peste 15 ani a firmei de transport persoane Italia Viotur în traseele terestre rutiere. Marele avantaj al unei călătorii spre sau dinspre Italia este faptul că nu este condiționată plecarea de o rezervare și o plată în prealabil, precum la avion. O călătorie cu autocarul către Italia se rezervă fără nicio plată în avans cu câteva zile înainte și se plătește la urcarea în autocar.

Firmă de transport persoane Romania Italia

Firma de transport persoane Romania Italia Viotur va ofera o calatorie cat mai confortabila si relaxanta pe toata durata calatoriei datorita autocarelor moderne si spatioase. Se spune că nu contează destinația, ci călătoria. Pentru noi, însă, ambele sunt de o importanță majoră, pentru că ne dorim să te ducem la destinația dorită  în siguranță, în cel mai sporit confort și cu maxim de profesionalism către destinații iubite de români precum Italia, dar și Anglia și Germania. Prin urmare, eticheta de firmă de transport persoane Italia este una pe care o purtăm cu mândrie și cu promisiunea că ne dedicăm întreaga noastră experiență din domeniu de peste 15 ani pentru a-ți oferi un voiaj conform așteptărilor tale. Te așteptăm să călătorești în siguranță și confort spre ruta de transport Italia Romania, Romania Italia.