Germania România – transport rutier în condiții de 5 stele

Transport Germania-România (tur-retur) la standarde calitative superioareGermania constituie una dintre țările ideale din Uniunea Europeană, așa că, românii merg des la muncă, să o viziteze sau pentru a-și cumpăra o mașină de acolo. De remarcat faptul că, de la an la an, românii preferă să se deplaseze folosind mijloace de transport persoane România Germania, precum autocarul sau mașina personală. De altfel, un drum până în această țară echivalează cu o distanță de aproximativ 1750 kilometri (în jur de 18 ore de condus).

Trebuie menționat și faptul că și România a devenit o destinație turistică interesantă pentru nemți (la începutul anului 2019, un procent de 7,9 % dintre persoanele sosite în țara noastră proveneau din Germania – circa 220,000 de vizitatori). La nivel de sosiri, în primele luni ale anului 2019, prin vama Nădlac, au fost circa 80303 de intrări, așa că, România este o destinație căutată de către persoanele din Uniunea Europeană, printre aceștia numărându-se și cele din Germania.

Curse zilnice Romania Germania si Retur. Plecari cu Autocar sau Microbuze: Reduceri

Călătoriile realizate cu mașina personală sau cu avionul înseamnă costuri destul de ridicate (aproximativ 700 Lei cu autoturismul și 775 Lei cu avionul la Berlin sau 1468 Lei la Munchen). În  plus, necunoașterea drumurilor, oboseala, costurile adiționale (masa, pauze de odihnă, etc.) contribuie la creșterea cheltuielilor totale.

În momentul în care alegi transport persoane România Germania este posibil să te gândești că o să fie obositor să parcurgi această distanță în același loc și într-un spațiu limitat. Dar, astfel de impedimente sunt îndepărtate atunci când alegi o companie de transport de top prin intermediul Viotur; în mod cert că aceste probleme vor fi rezolvate în cel mai convenabil mod, pentru că:

  • Autocarele sunt dotate cu aparatură de tip audio/video, ceea ce transformă orice călătorie într-o adevărată modalitate de relaxare;
  • Preluarea călătorului se face din autogările unde activează compania, iar în cazul în care călătorii nu pot ajunge acolo, aceștia vor fi preluați cu un microbuz și aduși la locul de plecare;
  • Costurile călătoriei către și din Germania este de 90 Euro/persoană;
  • Există posibilitatea de a călători în orice zi îți dorești pentru că sunt organizate plecări zilnice, iar rezervarea se poate efectua printr-un apel telefonic;
  • Plata călătoriei se realizează în momentul în care se pleacă în călătorie, astfel că nu este necesară achitarea unui aconto;
  • Sunt acoperite o serie de orașe din Germania și România, așa că, preluarea se poate face din orice zonă a acestor state.

În semestrul I al anului 2019, 4% dintre intrările din România au fost efectuate din Germania, transportul rutier fiind folosit ca mijloc de locomoție pentru 73, 1% dintre persoanele care au intrat în România. Comparativ cu mijloacele aeriene (24, 4%) și feroviare (1,1%), se poate spune că transportul rutier este modul de bază de deplasare a celor care vin în România. De altfel și în ceea ce privește plecările, 66, 4% dintre persoanele care au ieșit din țara noastră au optat tot pentru acest mijloc de locomoție.

Desigur, atât timp cât alegi un operator de top, te vei bucura de o călătorie plăcută, în siguranță și în care vei (re) descoperi plăcerea de a te relaxa!

Puteti vedea si alte orase pe care le tranzitam in drumul nostru spre Germania

Important:

Toate rezervarile pasagerilor pentru Romania Anglia, Anglia Romania si rezevarile pentru Romania Germania si Germania Romania se fac pe baza de cod postal de la adresa orasului din Anglia sau Germania.