Transport persoane Baia Mare Germania

Transport Germania Baia Mare microbuz
Transport Germania Baia mare autocar

Transport Baia Mare Germania persoane cu autocare moderne si microbuze moderne pana la adresa ta. Plecarea din Baia Mare Germania dus intors se face saptamanal in ziua de: Marti, Joi, Sambata. Ne face o deosebita placere sa facem o introducere a firmei noastre de transport persoane care activeaza la nivelul mai multor tari din Europa, efectuand transport persoane cu autocarul sau microbuz la domiciliu zilnic.

Anii de experienta in domeniul transporturilor de persoane dar si seriozitatea de care am dat dovada ne-a facut sa fim astazi o companie de renume in aceasta activitate.

Plecari spre Germania din Baia Mare si retur in fiecare zi din saptamana.

Rezerva un bilet Baia Mare – Germania la telefon 0749.990.967 Avantajele transportului Baia Mare – Germania

✔ O masa calda/gustare

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Transport Baia Mare – Germania

Oferim servicii de transport Baia Mare – Germania si intors Germania – Baia Mare de 15 ani, avand astfel o experienta vasta in domeniu. Am reusit in acest timp sa pastram cu clientii o relatie bazata pe profesionalism si siguranta.

Aici la Viotur avem o principii ferme dupa care ne ghidam in orice activitate, lucru care ne-a oferit o colaborare excelenta cu clientii nostri. Acest fapt ne-a ajutat in extinderea afacerii, astazi agentia noastra activand pe mai multe rute de transport persoane.

Sunati-ne pentru transport cu microbuzul Baia Mare – Germania

In cadrul agentiei noastre, Viotur, folosim exclusiv autocare cu conditii de ultima generatie, absolut toate vehiculele noastre avand in dotare aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar dar si un bar pentru bauturi racoritoare. Autocarele noastre au parte de igienizare constanta dar si verificari periodice, respectand toate standardele europene.

Procesul de angajare a soferilor din compania noastra este unul foarte riguros, astfel ne asiguram ca acestia indeplinesc toate conditiile pentru un post ca acesta.

Conducatorii auto angajati in cadrul agentiei de transport persoane Viotur au avut parte de o pregatire specializata acestei meserii, acestia garantand efectuarea in siguranta a tuturor curselor.

Doar la firma noastra gasesti cele mai accesibile preturi penru cursele de transport persoane Baia Mare – Germania . Va asteptam sa ne contactati pentru a va putea oferi cele mai bune servicii.