Transport persoane Romania Belgia

Transport persoane Romania Belgia la adresa cu micobuz si autocare moderne. Curse cu plecari din Romania spre Belgia in fiecare zi. Peste 100 de mii de români trăiesc pe meleaguri belgiene, dintre care peste 50 de mii numai în Bruxelles. Astfel, unul din zece locuitori ai orașului belgian este român, românii devenind a doua cea mai numeroasă comunitate de străini, locuitori ai capitalei Europei, după francezi. Belgia este o tara atractivă pentru piața de muncă  ofertantă. Indiferent care este motivul pentru care dorești să călătorești, ai nevoie de o firmă de transport persoane Belgia care să îți ofere posibilitatea de a rezerva rapid locuri la autocar și microbuz, fără plăți în avans și în condiții de confort și siguranță.

Firmă transport Romania Belgia

Sună acum pentru rezervare

Transport persoane

Transport persoane România Belgia la adresa

VioTur este o firmă de transport persoane Belgia ce vă pune la dispoziție curse de transport din Belgia spre Romania cu autocare și microbuze moderne, rapide și confortabile.

Autocare moderne

Călătoriți în siguranță cu autocare moderne, dotate cu aer condiționat, sistem video și audio, toaletă ecologică și scaune rabatabile.

Siguranță și confort

Punem accent pe siguranță pasagerilor noștri și pe confort, de aceea ți-am pregătit autocare spațioase, verificate periodic cu scaune rabatabile.

Transport Romania Belgia

Transportul din Romania catre Belgia este oferit dus si intors prin curse rapide România – Belgia de la adresa la adresa cu masini moderne și performante, cu plecări din majoritatea orașelor mari ale țării. Plecările sunt zilnice din România și transportul se face în siguranță, rapid și confortabil, până la adresa din Belgia, chiar și în cele mai mici localități.

Curse România Belgia

Plecările cu microbuze și autocare România Belgia sunt zilnice și se fac din:

Arad, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Cluj, Galați, Vaslui, Iași, Suceava, Focșani, București, Deva sau Hunedoara.

Transport persoane Belgia România

Organizăm plecări din Belgia spre România cu preluare de la adresa din Belgia și transport în siguranță și confort în orașul tău din România. Oferim curse Belgia România cu plecare de la orice adresă.

Iată numai câteva dintre cele mai importante orașe ale Belgiei de unde preluăm pasageri: Liege, Genk, Namur, Charleroi, Bruxelles, Leuven, Lier, Antwerpen, Gent, Kortreijk, Ieper sau Roeselare.

Bilete autocar Belgia România și România Belgia

Dacă dorești să călătorești cu microbuz sau autocar către Belgia sau din Belgia către România trebuie să știi că vei avea un beneficiu major: acela că, spre deosebire de avion, poți face rezervare și cu 3 zile înainte cu un telefon în prealabil, fără niciun depozit în avans, cu plata la urcare.

Scrie-ne pe whatsapp sau sună-ne la numerele de telefon: 0749.990.967 sau 0723.952.429.

O dată ce intri în contact cu un reprezentat Viotur trebuie să ne oferi aceste informații:

 • Numele, prenumele și numărul tău de telefon;
 • De unde și până unde îți doreești să călătorești, cu exactitate;
 • Numele, telefonul și codul poștal de la adresa din Belgia;
 • Ziua în care vrei să călătorești.
Ce mai trebuie să știi când îți rezervi locul în microbuze Belgia România sau România Belgia?
 • Rezervarea este gratuită și nu se solicită o plată în avans;
 • Se fac reduceri pentru copii, grupuri mai mari de 3 persoane, pentru pensionari, studenți și clienții fideli;
 • Anularea rezervării este gratuită;
 • Rezervarea este flexibilă și data de plecare se poate modifica gratuit în limita locurilor disponibile, dacă nu poate fi onorată;
 • Plata integrală se face la urcare în autocar sau microbuz;
 • În perioadele aglomerate precum sărbătorile de iarnă sau vacanțele de vară, pentru asigurarea unui loc, recomandăm ca rezervările să se facă cu cel puțin 3 săptămâni înainte.
Preț bilet autocar România Belgia și Belgia România

Viotur oferă bilete microbuze și autocare România Belgia și Belgia România la prețuri competitive. Prețul unui bilet este de Euro de persoană și include o listă complexă de avantaje, oferite fiecărui călător care alege transport persoane Belgia cu Viotur:

 • Confortul și siguranța autovehiculelor din flota modernă de microbuze și autocare Viotur: Mercedes sprinter de 8+1, de 17, 23 locuri și Scania, Mercedes tourismo de 50 – 60 locuri;
 • Dotări moderne și performante: scaune rabatabile cu prize de încărcare a dispozitivelor electronice și sisteme audio-video, wi-fi gratuit în România, spații mari pentru bagaje, aer condiționat și sistem de încălzire;
 • Câte 50 de kg de bagaje pentrru fiecare călător, care pot fi distribuite în două genți la cală și un rucsac în interiorul autocarului sau microbuzului;
 • O gustare gratuită, la un restaurant de pe traseu;
 • Transport deservit de doi șoferi pe fiecare traseu, pentru siguranța și continuitatea drumului;
 • Instruirea și verificarea șoferilor flotei dar și au tuturor autovehiculelor din parcul auto, conform normelor Uniunii Europene.

Condiții de călătorie Belgia

Cetățenii români pot intra pe teritoriul Belgiei fără viză, intrarea lor fiind permisă cu pașaportul sau cartea de identitate europeană în curs de valabilitate.

Dacă vrei să știi ce condiții de călătorie din Belgia în România sunt impuse de către statul belgian, află toate informațiile de pe site-ul Ministerului de Externe.

Cât durează drumul până în Belgia?

Drumul până în Belgia poate să aibă o durată de 24 -26 de ore, deci aproximativ 1 zi, în funcție de punctul de plecare, de adresa de la destinație, de trafic și de timpul petrecut în vămile traversate.  

Firmă transport persoane Belgia România sau România Belgia

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Viotur organizează cel mai profesionist transport de persoane Romania Belgia și retur, astfel încât fiecare călător să beneficieze de un sejur confortabil și la cele mai înalte standarde de siguranță. Călătorind cu Viotur, nu ai surprize neplăcute! Te ducem până în fața casei, indiferent de localitate, cu un parc auto modern, conform normelor Uniunii Europene, nu numai în Belgia ci și în alte țări europene precum Germania, Anglia sau Italia. Pentru mai multe informatii si rezervari privind destinatia de transport persoane romania Belgia nu ezitati sa ne contactati prin watsapp la numerele afisate pe site sau prin e-mail: office@viotur.ro

Intrebari Frecvente privind transportul din Romania Belgia

Efectuati transport de persoane din Romania Belgia pana la adresa?

Da. transportul din Romania catre Belgia se face in fiecare zi.

Preturi de bilete Romania - Belgia este de 150 euro de persoana doar dus. Se aplica reduceri la bilete pentru copii de pana la 12 ani de 50% din pretul biletului si calatorilor fideli care calatoresc regulat cu Viotur

Avem plecari din Romania - Belgia si retur Belgia Romania, zilnice.

De regula masinile care le punem la dispozitia calatorilor sun autocare de top, moderne de la marci Mercedes, Setra si microbuze de calitate.

Rezervarile de loc se fac simplu prin mesaj la watsapp sau la unul din numerele de tefon afisate pe site iar achitarea biletului se face la imbarcare, la sofer.