Transport persoane Romania  Franta

Transport Franta Romania

Transport persoane Romania Franta cu autocar si microbuz. Curse cu plecari din Romania spre Franta de doua ori pe saptamana. Fie ca esti romantic sau vrei sa gasesti un loc de munca in Franta ori vrei sa studiezi la una dintre cele mai prestigioase universitati de top din Europa, Sorbona, Franta este o tara care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa, rasfatat si multumit de tot ce traiesti si vezi in jurul tau. Capitala fermectoare, Parisul, castelele de pe valea Loarei sau Sena cea linistita sunt doar cateva dintre punctele de atractie pe care le poti vizita ca turist de ocazie intr-o tara care si-a demonstrat siesi ca este mai moderna ca oricat.

Curse autocar Romania Franta

Curse regulate Romania Franta cu plecare din Romania Franta: Marti si Joi si retur din Franta, Joi si Sambata. Ca sa o vezi in toata splendoarea sa, ai nevoie de un partener de incredere pentru drumul destul de lung pana in Franta. Firma Viotur (viotur.ro) organizeaza zilnic curse transport persoane Romania – Franta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, cu personal si masini de incredere. Cunoascand foarte bine Franta – firma activeaza pe piata de peste 12 ani -, Viotur va permite sa ajungeti in orice oras mare din Franta, sa platiti foarte putin si sa beneficiati de confort si calitate sporita pentru serviciile platite.

Din Romania se pleaca lunea si joia, se poate alege un autocar sau un microbuz 8+1 locuri pentru un plus de confort si intimitate. Autocarele au spatiu foarte mare, fotolii confortabile, spatiu pentru bagaje incapator, scaune de piele rabatabile, aer conditionat, sunt silentioase si au chiar si toaleta sau sisteme audio video.

Transport Romania Franta la adresa

Pentru un transport din Romania Franta  la adresasi retur se percepe un pret de doar 150 de euro numai un drum, destinatiile la care se poate ajunge direct la adresa fiind Lille, Cambrai, Amiens, Reims, Paris, Versailes, Verdun, Nancy, Sarrebourg, Saveme, Strasbourg si altele pe care le puteti descoperi pe viotur.ro. Din Romania, transport persoane Romania – Franta porneste din Roman, Brasov, Arad, Bacau, Barlad, Botosani, Bucuresti, Cluj, Deva, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea sau Targu-Mures.

Deoarece drumul e lung si obositor, in Ungaria se ofera o masa calda din partea firmei. Se acorda si reduceri substantiale pentru grupuri, pensionari, studenti si clienti fideli, copii. Rezervarile se pot face rapid la numarul de telefon 0749 990 967.

Transport autocar Romania Franta: Vezi orase

Amintim unele dintre orasele pe care le traversam cu autocarul din Romania spre Franta

LILLE
CAMBRAI
SAINT-QUENTIN
AMIENS
BEAUVAIS
REIMS
PARIS
VERSAILES
CRETEIL
EVRY
TROYES

SAINT-DIZIER
NANCY
CHAMOUNT
EPINAL
LUNEVILLE
SARREBOURG
SAVEME
COLMAR
OBEMAI
STRASBOURG
VERDUN
METZ

Bilete autocar Romania Franta

Pretul biletului de autocar Romania Franta Paris (sau alte orase, pretul poate sa difere in functie si de oras) este 160 Euro

  • pentru clientii fideli
  • pentru grupurile care incep de la 3 persoane
  • 50% pentru copii
Avantaje Viotur transport persoane Romania – Franta
  • Autocare si Microbuze Moderne
  • Plata Direct la Autocar
  • Rezervare Telefonica Rapida
  • Acoperire Nationala
  • Bagaj Inclus in Pret

Suna acum, sau scrie-ne pe watsapp, pentru informatii si rezervari cu privire la cursa de transport persoane Romania Franta.