Cum alegi corect calatoria in Germania

Transport persoane Romania – Franta

Vă îngroziți doar când auziți de o călătorie pe o distanță de peste 1500 de kilometri, nu e așa ? Și totodată sunteți foarte surprinși atunci când auziți diverse persoane declarându-se foarte mulțumite de o călătorie până în Germania ! Cum este posibil ? Este foarte simplu, doar trebuie să faceți alegerea corectă. Acum, aveți posibilitatea să analizați din timp toate ofertele existente pe piață și sunteți la doar un click distanță de alegerea perfectă !

Alegerea unui transportator care să vă ducă la destinație poate fi o adevărată provocare de lungă durată. Este foarte important să vă alocați timpul necesar pentru a analiza și evalua fiecare dintre opțiunile dumneavoastră și astfel să selectați operatorul care vă satisface cel mai bine cerințele.

Fiecare persoană este diferită, ceea ce înseamnă că nevoile noastre sunt diferite. Dacă pentru o anumită categorie de călători este foarte important confortul dat de scaunele unui autocar, o altă categorie de persoane preferă să beneficieze de Wi-Fi gratuit pe toată durata călătoriei până în Germania. Totuși, de multe ori omitem să luăm în calcul toate preferințele noaste și realizăm la începutul unei călătorii de 1500 de kilometri că drumul va fi un chin. 

Pentru a vă ajuta să evaluați mai bine mijlocul de transport care vă va duce la destinație, am conceput un ghid care analizează cei mai importanți factori necesari unei călătorii reușite. Este foarte important să filtrați informațiile pe care le culegeți din diferite surse, pentru ca mai apoi să luați cea mai bună decizie.

1. Costul și durata călătoriei. 

Cred că suntem de acord că prețul este cel mai important aspect atunci când discutăm de orice achiziție. În funcție de acesta analizăm ulterior și restul condițiilor pentru a stabili dacă este un preț corect. Este foarte important să simțim că plătim prețul corect pentru serviciile primite!  Apoi, fie că vorbim despre o vacanță, o vizită sau o deplasare la muncă în Germania este foarte important să știm în cât timp vom ajunge la destinație. Desigur, cel mai scurt timp nu poate da neapărat firma câștigătoare și asta pentru că trebuie să ne gândim și la siguranța călătoriei. De regulă, o călătorie până în Germania durează 24 de ore.

2. Destinația. 

Germania este o tară cu o suprafața de 357 de mii de kilometri pătrați. Simplul fapt că sunteți dus pe teritoriul țării de către o firmă de transport nu este suficient. Punctul de oprire al autocarului trebuie să coincidă cu destinația dumneavoastră, altfel va trebui să suportați alte costuri pentru a ajunge în locația dorită. Acest lucru este dificil, mai ales dacă nu cunoașteți limba germană sau engleză. Din acest punct de vedere cel mai convenabil este să alegeți o firmă care vă poate duce direct la destinația dorită în Germania, iar atunci când spunem „destinația dorită” ne referim direct în fața locuinței. În acest sens, o soluție este Vio Tour care asigură transportul în Germania la domiciliu. 

3. Cantitatea de bagaje. 

De multe ori fie că mergem la rude în vizită, fie că mergem la muncă, transportăm multe bagaje. Trebuie să fim atenți la cantitatea de bagaje pe care firma ne-o permite să o transportăm odată cu plata biletului și ce costuri sunt pentru bagajele suplimentare. O neatenție în ceea ce privește acest aspect poate face ca prețul călătoriei să crească chiar și cu 50 %. 

4. Confortul autocarului. 

De regulă, în timpul unei călătorii de 24 de ore, pasagerii dorm. Este foarte important ca scaunele să fie confortabile si să vă permită să vă odihniți. Acum, desigur că la rezervarea biletului nu puteți să vă bazați pe garanția angajaților care vă promit o călătorie de vis. Însă un aspect important care vă va da de înțeles despre cât de confortabile sunt scaunele este cel legat de vechimea autocarului. Un autocar nou va avea cu siguranță scaune care vă vor permite să vă odihniți.  

5. Masa și pauzele de călătorie. 

Cine poate sta 24 de ore în șezut ? Nu mai vorbim de cazul în care călătoriți cu un copil. Este important ca periodic sa se facă opriri, fie și ele scurte pentru a putea ieși la aer curat. Pentru că în acest interval este necesară și o masă ( în condițiile în care o bună parte a călătoriei se realizează pe timpul nopții ), sunt de apreciat firmele care asigură pasagerilor și mâncarea. În acest mod nu vom suporta în autocar mirosuri neplăcute cauzate de diferitele feluri de mâncare și nici nu vom manca ceva rece sau stricat. 

6. Siguranța călătoriei. 

De dragul profitului, multe companii nu acordă atenția necesară siguranței călătoriei. Desigur ați văzut de-a lungul timpului autocare care circulau cu parbrize sparte sau cu o viteză mult prea mare. Deși la o primă vedere nu acordați importanță acestor detalii, trebuie să realizați că pentru un drum atât de lung nu trebuie să vă asumați nici un risc. Doar în acest fel veți reuși să ajungeți în siguranță la destinație. 

7. Numărul de pasageri. 

Fiecare mijloc de transport în comun este prevăzut cu un anumit număr de locuri. Este alegerea dumneavoastră dacă preferați un autocar sau un microbuz. Totul depinde de numărul de persoane pe care îl aveți în jurul dumneavoastră. Ce este foarte important este ca firma respectivă să nu preia pe distante mai lungi sau mai scurte persoane care nu au loc pe un scaun. 

8. Alte beneficii. 

Dacă ați analizat toate aceste aspecte și încă nu vă puteți hotărî între două sau mai multe firme, trebuie să vă uitați la celelalte beneficii oferite de către firme. Nu este de ignorat WiFi-ul gratuit oferit întrucât nu toate persoanele beneficiază de internet nelimitat, mai ales că vorbim despre călătorii lungi, în care sunt tranzitate mai multe țări. De asemenea, dacă folosim internetul și telefonul, o priză este bine venită. Totuși, nu uitați să vă aduceți propriile căști pentru a nu deranja restul pasagerilor. 

Plecările în Germania pot deveni călătorii plăcute dacă știți să alegeți firma potrivită. Pentru alte detalii vă stăm la dispoziție !