Transport persoane Baia Mare – Londra

Microbuzele si autocarele companiei Viotur efectueaza saptamanal transport persoane Baia Mare – Londra.

Transport persoane Baia Mare – LondraDeplasarile au loc in cele mai bune conditii, in deplina siguranta, oferind un confort sporit tuturor pasagerilor. Pentru a ajunge rapid si in siguranta din Romania in Anglia, va punem la dispozitie autocare si microbuze moderne conduse de soferi experimentati.

Foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate prefera ca sa isi achizitioneze bilete de autocar. De ce? Pentru ca o astfel de calatorie are cele mai multe avantaje. In primul rand pretul este unul  mai mult decat accesibil, ceea ce are intotdeauna o mare importanta pentru buzunarele romanilor. Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea punem accent pe promtitudine, fiind asigurata mereu de soferi experimentati, fara a face rabat de la siguranta pasagerilor.

Rezervari bilete pe ruta Baia Mare – Londra:

Tel: 0749 990 967

Bilete de autocar pe ruta Baia Mare – Londra

Viotur ofera cel mai bun raport pret – servicii de pe piata transportului international de persoane. Clientii se pot bucura de tarife avantajoase, iar reducerile se aplica nu doar pentru elevi si studenti, ci si grupurilor si clientilor fideli.

Persoanele care aleg compania noastra vor fi preluate de la domiciliu si transportate direct la adresa solicitata, din orasul Londra.

In plus, toti pasagerii beneficiaza si de o masa gratuita in Ungaria. Bagajele personale care nu depasesc 45 de kg beneficiaza, de asemenea, de gratuitate la transport, pe langa bagajele de mana.

Plecari din Romania direct la adresa dvs. din Anglia: Luni, Marti, Vineri si Sambata.
Plecari din Anglia direct la adresa dvs. din Romania: Joi si Duminica.

Viotur va ofera bilete de autocar la preturi avntajoase cuprinse intre 100 lire si 120 lire.