Transport Persoane Buzău – Anglia

Transport internațional de persoane

 

Dragii noștri,
Vă mulțumim că v-ați rupt câteva secunde din timpul dumneavoastră prețios, pentru a vizualiza oferta Viotur.
Compania noastră de transport internațional de persoane, este o companie cu tradiție pe piața românească de profil.
Respectul pe care vi-l purtăm, atenția pentru detalii și conștiința lucrului bine făcut, au făcut din firma noastră – ceea ce este azi, unul dintre partenerii dumneavoastră favoriți de călătorie și pentru asta trebuie să vă mulțumim. Fără dumneavostră nu am fi reușit.

Transport autocare și microbuze
Buzău – Anglia

 

Pentru că ne dorim foarte mult să aveți parte de călătorii plăcute, autocarele și microbuzele noastre sunt dotate la cele mai înalte standarde de calitate ale momentului.
Ne mândrim cu cei mai experimentați și responsabili șoferi, a căror principală preocupare este siguranța dumneavoastră.
Mijloacele noastre de transport, că vorbim de autocare sau de microbuze, sunt dotate cu:
scaune rabatabile, pentru a obține o poziție cât mai relaxantă, pe toată durata drumului
aer condiționat, pentru un ambient optim
wi-fi, pentru a fi permanent conectați cu persoanele din viața dumneavoastră

Reduceri și discount-uri

 

Chiar dacă vorbim de ruta Buzău – Anglia, sau de oricare rută pe care o asigurăm, veți observa că avem pregătite o sumedenie de surprize, în ceea ce privește prețul biletului de călătorie.
Astfel încât, dacă sunteți elev, student, client permanent sau grup de minimum trei persoane, beneficiați de reduceri între 10% și 30% din prețul inițial.

Transport direct la adresă

 

Un alt avantaj pe care vi-l oferim, este acela că vă conducem exact până la adresa de destinație, pentru a vă scuti de neplăcerile drumurilor suplimentare.
Acest avantaj este valabil atât pe ruta Buzău – Anglia, cât și pe ruta de întoarcere, adică Anglia – Buzău, când vă luăm tot exact de la adresă spre a vă conduce acasă, în România.

Rezervă acum biletul de călătorie
Ruta Buzău – Anglia

 

Biletele de călătorie pentru ruta Buzău – Anglia, variază între 100 și 125 de lire.
Pentru a vă rezerva biletul, pentru orice întrebare sau nelămurire aveți, oamenii noștri vă vor răspunde cu drag și vă vor ajuta, la numerele de telefonafișate mai jos:

Tel0749 990 967 sau 0767 618 079
Fix/fax:  0232 715 244

 

În speranța că v-am oferit toate informațiile de care aveați nevoie și că vom deveni, în viitor,  partenerii dumneavoastră preferați de călătorie, vă mulțumim pentru timpul acordat, vă urăm o zi minunată și drum bun!
Cu respect,
Viotur!

 

 

 

IMG_1632

Bilete de autocar Buzau Anglia

Experienta acumulata de-a lungul acestor ani in transportul international de persoane cu autocarul ne-a determinat sa tratam domeniul cu o seriozitate ce se invecineaza cu profesionalismul, astfel ne putem mandri cu faptul ca facem parte din cadrul firmelor de transport international cu experienta in acest domeniu. Dorinta noastra este de a imbunatati si eficientiza serviciile oferite, ofertele avute fiind personalizate in functie de tipologia fiecarei persoane cu care vom colabora.

 

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!