Transport Braila Germania

Transport Germania Braila

Realizam transport Braila  Germania la adresa. Cursele se efectueaza atat cu microbuz cat si cu autocar

Anii de experienta in domeniul transporturilor de persoane dar si seriozitatea de care am dat dovada ne-a facut sa fim astazi o companie de renume in aceasta activitate.

Plecari din Germania spre  Braila si retur in fiecare zi din saptamana.

Transport Braila Germania de la adresa

Calatorii sunt preluati din Braila din zona garii la ora 04:00 dimineata transportul din Braila spre Germania se desfasoara zilnic pana la adresa in Germania cat si returul din Germania catre Braila pasagerii fiind preluati de la adresa lor de destinatie a fiecarui pasager.

Plecarile din Braila catre Germania dus si intors se efctueaza in zilele de:

Plecari Din Braila – Germania – zilnic

Retur din Germania in Braila tot zilnic

Plecari Braila Germania Avantaje :

✔ O masa calda la restaurant pe traseu! ✔ Reduceri la grupuri de persoane! ✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari! ✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne! ✔ Aer conditionat + wireless! ✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport! Sunati-ne pentru transport cu microbuzul Braila – Germania, rezervari la numarul de telefon 0749.990.967. In cadrul agentiei noastre, Viotur, folosim exclusiv autocare cu conditii de ultima generatie, absolut toate vehiculele noastre avand in dotare aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar dar si un bar pentru bauturi racoritoare. Autocarele noastre au parte de igienizare constanta dar si verificari periodice, respectand toate standardele europene.