Transport persoane Braila Germania direct la adresa ta

Realizam  transport din Braila catre Germania la adresa. Cursele se efectueaza atat cu microbuz cat si cu autocar

Anii de experienta in domeniul transporturilor de persoane dar si seriozitatea de care am dat dovada ne-a facut sa fim astazi o companie de renume in aceasta activitate.

Plecari din Germania spre Braila si retur in fiecare zi din saptamana.

Transport Braila Germania cu microbuz si autocar

Transportul de persoane din Braila spre Germania se efectueaza atat cu autocarul sau cu microbuzul direct pana la adresa pasagerului.  Calatorii sunt preluati din Braila din zona garii la ora 02:00 dimineata transportul din Braila spre Germania se desfasoara zilnic cat si returul din Germania la Braila pasagerii fiind preluati de la adresa lor de destinatie, a fiecarui pasager.

Plecari Braila Germania

Plecare din Braila catre Germania dus si intors se efectueaza in zilele de:

Din Braila – Germania : Luni, Marti. Miercuri, Joi,Vineri, Sambata

Retur din Germania in Braila : Marti, Joi, Vineri, Sambata.

Beneficii si avantaje

O masa calda la restaurant pe traseu! ✔ Reduceri la grupuri de persoane! ✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari! ✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne! ✔ Aer conditionat + wireless! ✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport, bagaj gratuit 50 kg. Sunati-ne pentru transport cu microbuzul Braila – Germania, rezervari la numarul de telefon 0749.990.967. In cadrul agentiei noastre, Viotur, folosim exclusiv autocare cu conditii de ultima generatie, absolut toate vehiculele noastre avand in dotare aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar dar si un bar pentru bauturi racoritoare. Autocarele noastre au parte de igienizare constanta dar si verificari periodice, respectand toate standardele europene.