Transport Vaslui Germania

Va oferim transport din Vaslui – Germania pana la adresa cu pecari zilnice. Efectuam curse rapide cu microbuze si autocare moderne. Cu firma noastra aveti ocazia unei calatorii placute si sigure pe toate traseele din Germania.

Orele de plecare sunt aproximative deoarece preluand pasagerii de la adresa nu este o ora fixa ci doar estimam un interval orar cand masina ajunge la dimiciliul de unde se face preluarea călătorilor

Ora de plecare din Vaslui – Germania este 07:00 dimineata statia Lidl

Va oferim cele mai accesibile preturi, acestea difera in functie de zilele  in care se efectueaza plecarea si de destinatie. Pretul unui bilet este de 150€ (pretul poate varia in functie de localitatea de sosire din Germania)

Plecari Vaslui – Germania

Transport Vaslui – GermaniaProgramul si orarul de transport din Germania catre Vaslui si retur de la domiciliu, se desfasoara in fiecare zi de:  Marti, Miercuri, Joi, Sambata  .

Rutele de plecari din Vaslui catre Germania sunt in toate orasele

Traseu 1: Regensburg, Passau, Deggendorf, Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Karlsruhe, Wurzburg, Saarbrucken, Luxenburg, Mannheim, Frankfurt, Hof, Chemnitz, Dresden, Wiesbaden, Fulda, Bonn, Trier, Koln, Aachen, Bad Kissingen, Kaiserslautern, Heilbron, Augsburg, Pegnitz, Ulm, Mainz, Schweinfurt, Bayreuth, Euskirchen, Ludwigsburg, Plauen .

Traseu 2: Erfurt, Leipzig, Halle, Kassel, Magdenburg, Braunschweig, Dusseldorf, Wuppertal, Duisburg, Essen, Kleve, Dortmund, Paderborn, Gottingen, Munster, Bielfeld, Osnabruck, Munster, Bielefeld, Osnabruck, Hannover, Wolsburg, Celle, Berlin, Neuruppin, Munster, Luneburg, Hamburg, Bremen, Oldenburg, Branderburg, Stendal, Hidelsheim, Leverkusen, Bremerhaven, Neumunster, Kiel, Flensburg, Lubeck, Rostock, Gustrock, Neubrandenburg, Schwerin.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– pentru studenti, copii si pensionari

Transport Vaslui Germania - autocar si microbuz la adresax

Firma de transport persoane Vaslui – Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu microbuzul din Vaslui catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie si pe watsapp.