Transport persoane Craiova – Anglia

 

Transport persoane Craiova – Anglia . Cu ajutorul compania Vio Tur ajungi repede si in siguranta la destinatie ! Efectuam curse regulate cu microbuze sau autocare din orasul Comanesti catre cele mai importante orase din Anglia si retur. Transportul persoanelor cat si a coletelor se face direct la adresa dvs de destinatie. Cu noi veti putea calatori direct din Buzau in cele mai importante orase din Anglia, precum Londra, Manchester, Newcastle si multe altele. Serviciul nostru „door to door” – direct la domiciliu va sta la dispozitie fara costuri ascunse, cursele noastre regulate catre Anglia vor trece prin fata resedintei dvs. Tarifele avantajoase si discount-uri substantiale pentru studenti, elevi, grupuri sau clientii fideli, va vor face cu siguranta va achizitionati biletele de autocar catre Anglia prin Vio Tur.

Bilet autocar Craiova Anglia

Alaturi de firma de transport persoane Viotur călătoriţi cu cele mai bune tarife de pe piaţă, raportul calitate-pret fiind un factor decisiv si mereu in atenţia conducerii firmei.Preturile oferite de firma noastre pentru servicii fiind unele din cele mai mici.Autovehicolele noastre sunt de ultima generaţie, menite să asigure maximul de confort pe distanţe mari, fiind echipate cu scaune rabatabile, echipament audio, aer condiţionat şi locuri spaţioase pentru picioare.
Firma noastra are unul dintre cele mai profesioniste servicii de transport persoane de pe intreaga suprafata a tarii noastre avand o experienta de piata vasta in domeniul de servicii de transport persoane. Avand nenumarate contracte duse la bun sfarsit si o responsabilitate continua fata de persoanele servite, serviciul de transport cu microbuze si autocare este unul de clasa inalta, in primul si in primul rand deoarece veti beneficia de oameni de calitate si anume soferi cu mare experienta. Sute de mii de kilometri parcursi in siguranta si in conditii optime de transport, orice drum parcurs devine o adevarata experienta.

 

transport-persoane-anglia-romania

 

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!