Transport persoane Craiova – Germania

Preturi bilete de autocar catre Germania din Craiova de la 110 EURO de persoana!

Rezerva un bilet Craiova – Germania la telefon 0749.990.967

Transport direct la destinatie pe ruta Craiova – Germania

transport Craiova - Germania

Alaturi de Viotur, aveti posibilitatea de a calatori in siguranta atat in interes de serviciu cat si in vacanta la cele mai competite preturi. Oferim reduceri semnificative studentilor, elevilor, grupurilor mai mare de trei persoane sau clientilor fideli.

Plecarile din Craiova spre Germania au loc in fiecare zi al saptamanii atat tur cat si retur. De asemenea, compania noastra de transport persoane va pune la dispozitie si preturi avantajose pentru a calatori cu microbuzul sau autocarul pe teritoriul Germaniei. Calatorind cu Viotur aveti posibilitatea de a avea asupra dvs. in timpul transportului pe ruta Craiova – Germania, un bagaj de mana si un bagaj de 45 de kg. Nu in ultimul rand, veti beneficia si de o masa gratuita la un restaurant pe traseu, intr-o atmosfera placuta si linistita.

 

Plecari spre Germania din Craiova in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata si Duminica.

Plecari din Germania catre Craiova in fiecare din saptamana.

Avantajele transportului Craiova - Germania

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Bilete de microbuz Craiova – Germania

transport de persoane cu microbuzul si autocarul pe ruta Craiova - Germania

Cel mai frecvent, calatoriile in strainatate sunt realizate in interes de serviciu. Totusi, numerosii nostri clienti apeleaza la serviciile noastre si pentru a calatori in vancata. De aceea, am pus la dispozitia clientilor nostri pentru transportul de persoane pe ruta Craiova – Germania, preturi extrem de avantajose atat pentru o singura persoana dar si pentru grupuri. Transportul pasagerilor se face chiar de la adresa la adresa, iar calitatea serviciilor noastre este reflectata de miile de persoane care au apelat la serviciile noastre de transport catre Germania din Craiova si care continua sa foloseasca Viotur care pe un partener de incredere pentru transportul cu microbuzul sau autocarul in Europa.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Craiova – Germania

Pentru rezervari de bilete sau pentru informatii privind locatia si ora de plecare pe ruta Craiova – Germania, ne puteti contacta la numarul 0749 990 967. Nu in ultimul rand, pentru ofertele de preturi pentru transport, reduceri si promotii puteti cere detalii si la adresa de email office@viotur.ro.

Top
Profita de cele mai bune oferte de bilete autocar Contacteaza-ne!