Transport persoane Focsani – Germania

Transport persoane Focsani – GermaniaViotur efectueaza transport din Focsani catre Germania si retur din  Germania – Focsani in conditii de inalta clasa. Atunci cand vrei sa depasesti teritoriul tarii si ai dori sa cunosti noi civilizatii, cu siguranta trebuie sa te gandesti la turismul desfasurat in cadrul Europei. Tarile care compun acest minunat continent sunt numeroase, fiecare avand propriul specific ce le deosebeste de celelalte. Germania este unul dintre acele locuri deosebite, ce merita vazut cu fiecare ocazie.

Transport Focsani Germania la adresa

Plecarile catre Germania din Focsani au loc in fiecare zi a saptamanii, atat tur cat si retur. De asemenea, transportul din Romania se face direct la destinatia dorita de dvs., Viotur avand curse regulate catre marile orase din Germania si pune la dispozitia clientilor sai si curse locale. Calatoriile vor avea loc cu autocare si microbuze de ultima generatie, iar odata ce ne alegeti ca partener de transport persoane din Focsani spre Germania veti gasi autocare si microbuze moderne,  dotate cu tot ceea ce este necesar unei calatorii placute si sigure.

Plecari din Germania catre Focsani in fiecare zi din saptamana. Puteti vedea si alte orase din Romania – Germania

Beneficii:

✔ O masa calda la restaurant pe traseu!

✔ Reduceri la grupuri de persoane!

✔ Reduceri pentru copii, studenti si pensionari!

✔ Transport direct la adresa cu microbuze moderne!

✔ Aer conditionat + wireless!

✔ Scaune confortabile si conditii moderne de transport!

Transport microbuz Focsani – Germania

Modalitatea in care au fost concepute microbuzele noastre, care circula pe ruta de transport Focsani Germania alaturi de dotarile ce se incadreaza in cadrul tehnologiilor de ultima generatie vor fi de un real ajutor in asigurarea conditiilor necesare unui drum cat mai placut si sigur pana la destinatie. Microbuzele pot fi utilizate si pentru a efectua transport la o anumita adresa dorita, numai cu ajutorul soferilor experimentati si bine pregatiti in domeniul transportului de persoane.

Pentru ca luam in considerare si partea financiara, cu ajutorul serviciilor noastre aveti preturi de transport persoane cu microbuzul Focsani – Germania extrem de accesibile. Acestea difera in functie de zilele in care se face plecarea si destinatia aleasa si pot varia intre 100 si 130 de euro tinand cont de nevoile si optiunile fiecaruia.

Asadar, efectuam transport de persoane pe ruta Focsani – Germania si Germania – Focsani pe urmatoarele rute: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm si multe aletele.

Deoarece ne gandim la calatorii nostri, oferim gratuit o masa calda in Ungaria si reduceri considerabile aplicabile pentru: grupurile care au in componenta minim 3 persoane, pentru studenti, copii si pensionari dar si pentru clientii fideli. Nu in ultimul rand, in cadrul calatoriei dvs. cu Viotur beneficiati de transportul unui bagaj de mana si al unuia de 45 de kg.

Plecari Focsani – Germania zilnic

Plecari spre Germania din Focsani in fiecare zi de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata

De cele mai multe ori, cei care apeleaza la o firma de transport din Germania Focsani zilnic si intors sunt interesati de o cursa cu autocarul sau microbuzul pe ruta Focsani – Germania, astfel daca ca destinatie un anumit oras, puteti cere informatii la telefonul 0749 990 967. Nu in ultimul rand, pentru rezervari de bilete, oferte promotionale si alte detalii privind plecare din Focsani cu autocarul, ne mai puteti scrie la adresa: office@viotur.ro.