Transport persoane Romania – Suedia

Transport Persoane Romania – Suedia la preturi avantajoase!

Drumul pana in Suedia e mai lejer daca alegi serviciile Viotur!

Transport persoane Romania – SuediaSistemul suedez de invatamant superior atrage anual sute de studenti romani dornici sa experimenteze si sa vada exact cu decurge viata intr-un campus european nordic, dotat cu cele mai noi tehnologii si cu oameni gata oricand sa le sara in ajutor. Ideal ar fi ca, inainte de a pleca spre Suedia si a te inscrie la o facultate de acolo sa vizitezi mai intai locurile respectiva, sa cunosti putin despre tara, sa te acomodezi cu atmosfera si clima, sa vezi daca iti place. Desigur, poti lua avionul pana in Suedia, dar e riscant si e obositor.

Cel mai simplu ar fi sa alegi viotur.ro, firma de transport persoane in Suedia cu experienta indelungata si sute de curse anuale efectuate in toata Europa. Cursele regulate catre Suedia vizeaza orase precum Malmo, Goteborg, sau Stockholm, transportul se face pana la destinatie, la adresa, preturile biletelor sunt cele mai mici de pe piata, serviciile oferite fiind de o calitate exceptionala. De ce spunem asta? In primul rand pentru ca autocarele si microbuzele 8+1 persoane sunt noi, intretinute, curate, au aer conditionat, toalete igienizate permanent, scaune confortabile si rabatabile.

In al doilea rand, pentru ca microbuzele au scaune care va permit sa stati relaxati pe toate durata drumului pana in Suedia si sa admirati in liniste peisajele uimitoare pe care le veti intalni pana acolo. In autocar aveti la dispozitie si sisteme audio-video pentru ca timpul sa treaca mai usor cat timp apelati la serviciile firmei transport persoane Romania Suedia viotur. De asemenea, plecarile se fac in ambele sensuri, din Romania in Suedia si din Suedia in Romania. Orasele mari din tara noastra, cum ar fi Brasov, Iasi, Cluj, Bucuresti, Oradea, Targu Mures, Galati, Suceava, Roman, Arad, etc sunt incluse permanent in rutele de transport astfel ca este foarte usor sa gasiti un loc in autocarele sau microbuzele Viotur.

Tot timpul se acorda reduceri pentru grupuri-peste trei persoane, pensionari, copii studenti, clienti fideli, se ofera masa calda in Ungaria ca sa rezistati pana in Suedia sau pana la cel mai apropiat motel.

Pentru rezervari bilete autocar Suedia si alte intrebari, nelamuriri, accesati viotur.ro sau sunati la numarul de telefon 0749 990 967.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
  • pentru clientii fideli
  • pentru grupurile care incep de la 3 persoane
  • pentru studenti, copii si pensionari
Avantaje Viotur transport persoane Romania – Suedia
  • Autocare si Microbuze Moderne
  • Plata Direct la Autocar
  • Rezervare Telefonica Rapida
  • Acoperire Nationala
  • Bagaj Inclus in Pret