Transport Roman Germania la adresa

Transport Roman GermaniaTransport Roman Germania la adresa, cu microbuz si autocar. Va punem la dispozitie curse cu plecari din Roman catre Germania zilnic. Va oferim cele mai performante mijloace de transport de autocare si microbuze dotate cu toate conditiile necesare unui calatorii confortabile,  deservite de un personal care abordeaza munca in folosul dumneavoastra cu profesionalism si dedicare.

Cu noi veti avea  ocazia sa calatoriti intr-o modalitate placuta si sigura pe toate traseele din Germania. Cursele de autocar pe ruta de  transport Roman Germania au loc in fiecare din zilele de  Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Transport persoane Roman Germania – Calatorie confortabila

Transport de persoane din Roman spre Germania in conditii de siguranta si confort  O calatorie confortabila din Roman – Germania la destinatie se poate spune ca a fost reusita daca o serie de factori converg in acceasi directie. Printre ei regasim: un itinerar inspirat ales, o pregatire a bagajelor foarte buna, o destinatie care sa ne faca sa dorim sa o atingem cat mai grabnic si, nu in ultimul rand, un mijloc de transport modern care sa ofere toate facilitatile pentru a transforma drumul lung si greu in ceva placut si demn de pastrat in memorie.

Transport Roman Germania cu microbuz si autocar

Curse rapide de transport din Roman spre Germaniaatat cu microbuzul si autocarul. Transportul de persoane din Roman spre Germania se efectueaza din tot judetul Neamt. Pentru dumneavoastra pastram  cele  mai accesibile  preturi. Preturile pe care le practicam sunt de 140 – 150 de Euro, pentru o calatorie. De asemeni va punem la dispozitie curse rapide cu microbuzul din Roman in Germania  pe intreg  teritoriul  Germaniei direct la adresa indicata.

Plecari Roman Germania

Va oferim plecari din Roman catre Germania de la adresa la destinatie in fiecare zi din saptamana. Vezi orasele in care circulam in Germania. Acoperim fiecare localitate din Germania inclusiv firecare cod postal din orice zona unde se afla pasagerul cu preluarea calatorului de la destinatie.

Ne face o deosebita placere sa va comunicam ca firma de transport persoane Viotur opereaza pe ruta Roman – Germania si Germania – Roman precum si pe toate rutele date de orasele: Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen,  Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Deoarece ne gandim la binele calatorilor, oferim gratuit si o masa calda in Ungaria.

Reducerile pot fi considerabile si se aplica in urmatoarele cazuri:
– pentru clientii care apeleaza la numarul de telefon de pe site-ul www.viotur.ro
– pentru grupurile care incep de la 3 persoane
– copii pana la 14 ani

Firma de transport Roman Germania

Firma de transport Roman Germania poate fi contactata la telefon 0749 990 967 pentru rezervari sau informatii privind calatoriile cu autocarul catre destinatia din Germania. Aditional, pentru alte detalii si rezervari ne mai puteti scrie la adresa de email office@viotur.ro.